logo

Leeg je hoofd,
lucht je hart

Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan hieronder op het forum of 1 op 1 met een Buddy. Onze Buddy’s zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Zoeken

Leeg je hoofd,
lucht je hart

Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan hieronder op het forum of 1 op 1 met een Buddy. Onze Buddy’s zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Zoeken

Laatste nieuws

Tien jaar Villa Pinedo: duizenden jongeren met gescheiden ouders weten elkaar te vinden voor steun

Buddy's Sophie en Amber vertellen bij Blok & Toine op NPO Radio 1 hoe zij de scheiding van hun ouders ...
Lees meer
Marsha Pinedo

Een brief van Marsha Pinedo aan jou!

Lieve jij,  Ik heb ooit toen ik zes was besloten dat ik het ‘alleen ging doen’ omdat ik te vaak ...
Lees meer

De Publieke Tribune: de schade van scheiden

Wat zijn de gevolgen van scheiden, voor de ouders, de kinderen en de samenleving? In deze aflevering van De Publieke ...
Lees meer
shutterstock_1029702094

Ik wil een Buddy

Praten via de app

Als je ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, heb je misschien behoefte om hierover te praten. Bij Villa Pinedo kan dat. Wij koppelen je aan een Buddy voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de MyBuddy App. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

Volg Villa Pinedo op Instagram!