Voor alle gescheiden ouders

Scheiden is geen kinderspel

Leer in Zes stappen hoe je samen ouders blijft

marsha-pinedo

Marsha Pinedo, oprichter Villa Pinedo

Waarom een online workshop?

Zodat je kind later kan zeggen: 'Mijn ouders? Die zijn pas echt goed gescheiden.'

Bijna niemand weet hoe het moet: scheiden. Scheiden heeft een enorme impact op iedereen, ook op jou als ouder. Elke ouder wil stress ten gevolge van de scheiding bij zijn kind voorkomen. In deze workshop leer je hoe je jezelf en je kind kan begeleiden tijdens en na de scheiding.

Lees verder

Veertien kinderen van gescheiden ouders vertellen in deze workshop over hun ervaring met verschillende onderwerpen rondom scheiden. Ook geven zij advies. Ze zijn scherp, wijs, lief, bijzonder en ontzettend eerlijk. Eigenlijk net als jouw kind of kinderen.

Vanuit mijn eigen ervaring met gescheiden ouders en vanuit mijn werk als kindertherapeut, is de inhoud van de online workshop samengesteld.

Inklappen

In de cursus

  • 6 online modules met coaching van Marsha Pinedo
  • Ervaringen van 14 kinderen van gescheiden ouders
  • Praktische tips en opdrachten waar je direct wat mee kunt
  • Het boek 'Aan alle gescheiden ouders' (digitaal)
  • Je volgt de workshop vanuit huis
  • Bepaal zelf je tempo

Bekijk hiernaast de teaser voor een eerste indruk!

 

Reacties van gescheiden ouders

"Onze scheiding was best pittig en ik was veel bezig met mij ten opzichte van mijn ex. De workshop liet mij zien dat eigenlijk onze kinderen het belangrijkst zijn en dat dat soms niet hetzelfde is als wat ik wil."

Daan (41)

"Ik merkte dat ik best veel frustratie ervaarde als ik aan mijn ex-partner dacht. Mede door de workshop zie ik naast mijn ex-partner ook de vader van ons kind. Dan maakt de frustratie plaats voor ouderliefde."

Linda (37)

Een overzicht van

Alle hoofdstukken

Bekijk hieronder uit welke thema's deze online workshop bestaat. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe vertellen we aan ons kind dat we gaan scheiden? Hoe maak ik de wisseling tussen de twee huizen gemakkelijker? Hoe versoepel ik de communicatie tussen mij en mijn ex-partner? Hoe kan ik milder naar mezelf kijken? En nog veel meer.

 

Ga je scheiden? Of ben je gescheiden?

Start vandaag en bepaal je eigen tempo

De workshop bestaat uit 6 stappen en bevat theorie, openhartige video’s en opdrachten. Iedere module biedt dezelfde duidelijke opbouw, maar met een ander thema.

pinedo-module-card-all

Alle 6 stappen

voor €129


Bespaar en krijg direct toegang tot alle hoofdstukken met de thema's: het gesprek, veranderingen, loyaliteit, communicatie, stiefouders en rechten.

pinedo-module-card-select

1 stap

voor €29


Zet de eerste stap en kies 1 van de 6 thema's die op dit moment het belangrijkst voor jouw situatie is. Je kan altijd op elk moment de andere thema's erbij kopen.

 

Wil je bericht ontvangen over ontwikkelingen rondom de workshop en Villa Pinedo? Stuur dan een e-mail met het woord 'geïnteresseerd' naar info@villapinedo.nl.