Wil je advies van het Villa Pinedo jongerenteam? Dit zijn kinderen van gescheiden ouders in de leeftijd van 14 t/m 25 jaar.

Een vraag kan als volgt opgebouwd worden:

  • korte beschrijving van de situatie
  • de hoofdvraag

Op het forum zijn de vragen en de adviezen terug te lezen. Kijk hier voor reeds beantwoorde vragen

 

LET OP: wij adviseren niet als professionals, maar wel als ervaringsdeskundige jongeren om jou te helpen kijken door de ogen van een kind!

 

Ik ben een

Regels:

  1. Behandel elkaar met respect: Geen persoonlijke aanvallen, geen gevloek, neem elkaar serieus.
  2. Jouw anonimiteit is jouw eigen verantwoordelijkheid. Geef alleen je voornaam of een fictieve naam op. Post nooit persoonlijke gegevens zoals je mobiele telefoonnummer of je (e-mail) adres.
  3. Dating, bedreiging, discriminatie en seksuele intimidatie zijn absoluut verboden. Let op: Onder dating valt elke vorm van contact en het uitwisselen van gegevens.
  4. Op het forum mag geen reclame gemaakt worden (dus ook niet voor je eigen websites). Je mag geen aanstootgevende plaatjes/filmpjes posten en dingen proberen te verkopen. Hier zijn genoeg andere websites voor.
  5. Houd het forum netjes. Schrijf leesbaar, maak geen dubbeltopics aan en post niet twee keer dezelfde reactie. Alle posts worden gelezen, ook als er niet direct wordt gereageerd.
  6. Villa Pinedo heeft het recht ongepaste berichten van het forum te verwijderen.