Een brief van Marsha Pinedo aan jou!

Amber
01 okt 2021

Lieve jij, 

Ik heb ooit toen ik zes was besloten dat ik het ‘alleen ging doen’ omdat ik te vaak teleurgesteld was in het vinden van steun in mijn omgeving. Dit besluit en andere ervaringen hebben gemaakt dat ik eerst kindertherapeut ben geworden en 10 jaar geleden besloot Stichting Villa Pinedo op te richten. Ik heb mijn (negatieve) ervaringen kunnen omzetten in iets positiefs. Door een veilige plek te creëren: Villa Pinedo. Een plek waar jullie, kinderen met gescheiden ouders, kunnen vertellen, kunnen delen, wat er in jullie hoofd en hart omgaat.

Met hart en ziel hebben we samen gebouwd aan een prachtige, veilige, open plek voor kinderen met gescheiden ouders. Er zijn ruim 400 jongeren dagelijks actief om ruim 700 kinderen met gescheiden ouders te ondersteunen, onze Open Brief ‘aan alle gescheiden ouders’ wordt soms voorgelezen in de rechtszaal of toegevoegd aan het ouderschapsplan, onze boeken ‘Je hoeft ‘t niet alleen te doen’ en ‘Aan alle gescheiden ouders’ worden wijd verspreid en het mooie vragenspel ‘Vraag Maar’ was de uitsmijter. 

De afgelopen week heb ik afscheid genomen als directeur van ‘mijn kindje’. Het is tijd om het stokje definitief over te dragen. Sanne Abrahams is de nieuwe directeur. Ik heb alle vertrouwen dat zij samen met het meest geweldige, gemotiveerde team ever, deze plek verder gaat uitbouwen.

Ik heb met volle teugen genoten én het af en toe best zwaar gevonden. En nu voel ik dat het tijd is om verder te ‘reizen’ in mijn leven. Natuurlijk blijf ik altijd verbonden met deze mooie plek. Ik blijf graag oermoeder.

Ik wens jullie allemaal het aller aller beste. Blijf handelen vanuit je hart. Onze harten verbinden is de kortste weg naar een veel mooiere wereld. Ik weet nog niet wat ik dagelijks ga doen, maar ik weet dat ik liefde, net als velen van jullie, verder wil helpen verspreiden én mensen wil helpen herinneren hoe mooi ze zijn. Want we hebben het allemaal in ons; een grote dosis liefde. En zo blijven we altijd verbonden.

Liefs Marsha Pinedo 

P.s.: Luister de podcastaflevering van Eigenwijz met Marsha als gast hier!