Skip to content
Susan (47) in Vragen van ouders

Ze willen een time-out

vijf jaar geleden is de vader van mijn twee kinderen teruggegaan naar Engeland om daar te gaan wonen met nu zijn vrouw. Mijn Kinderen hebben het daar nog steeds moeilijk mee. Ze zien hem ongeveer een keer in de maand en vinden het dan heel moeilijk om met hem iets te doen. Hij doet nl altijd wat hij wil doen. Daarnaast luistert hij niet naar wat ze hem vertellen. Nu heeft mijn dochter van 14 jaar de afgelopen 3 weken niet met hem gesproken en vond dat erg prettig en rustig. Afgelopen weekend is hij geweest en wilde het met haar uitpraten. Hij heeft haar meegenomen naar een café en heeft daar tegen haar gepreekt. Ze wist niet waar ze kijken moest. De bediening hield haar in de gaten en ze kon niet op hem reageren omdat ze dan zou gaan huilen. Eenmaal thuis en papa weer weg was, heeft zij een half uur lang ongecontroleerd zitten huilen. Voor mij is het nu klaar. Het breekt iedere keer mijn hart om te zien hoeveel verdriet mijn kinderen hebben. Vorige maand hebben we nog met zijn vieren via Skype een gesprek gehad en hebben de kinderen verteld wat hun dwars zat. Hij heeft niet geluisterd. De kinderen willen nu een time out. Ik sta hier 100% achter. Heeft dit zin? Ik denk nl wel dat ze er rust door krijgen. Heeft iemand hier ervaring mee?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HannahCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hannah

Beste Susan, wat goed dat je ons een berichtje hebt gestuurd! Wat een nare situatie, voor de kinderen maar ook voor jou als bezorgde moeder. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was en dat is een hele tijd goed gegaan, ik zag mijn vader om de weekenden en dat werkte goed voor mij. Ik was vooral blij dat ik mijn beide ouders zag. Maar toen ik ouder werd en een baantje kreeg en later ging studeren zag ik mijn vader steeds minder en dat vond hij niet leuk. Hij heeft toen een tijdje het contact gebroken, wel met het… Lees verder »

Charlotte

Beste Susan, Wat goed dat je ons gevonden hebt! En wat schets je een heftige situatie in je bericht zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je daar als moeder alles behalve blij van word. Zelf heb ik enige tijd geen contact gehad met mijn moeder. Nadat mijn ouders zijn gescheiden is zij gelijk bij haar nieuwe vriend ingetrokken en werd hij de prioriteit. Ik stond voor haar op een 2e plek en daarmee heeft ze mij heel erg gekwetst. Na veel teleurstellingen heb ik besloten dat ik tijdelijk even geen contact meer wilde, en dit gaf mij inderdaad rust.… Lees verder »