Skip to content
Lizette (28) in Vragen van ouders

Wisseling ouders

Mijn zoon van bijna 3 heb ik vanmiddag na 2 weken vakantie bij zijn vader opgehaald. Daar waar ik hoopte op een blij weerzien, heb ik de hele terugreis een hysterisch kind in de auto gehad die absoluut niet met mij mee wilde. Het breekt mij hart. Heeft dit te maken met de wisseling? In 2 weken 1 keer geface-timed en hem verder juist met rust gelaten.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VivianCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Beste Lizette, Dank je wel voor jouw bericht op ons forum. Dit klinkt wel als een nare gebeurtenis zeg! Ik ben het helemaal met Charlotte eens dat ik niet denk dat dit met jou te maken heeft en meer met het wisselen. Ik vond – en vind het nog wel eens – altijd best lastig om van de ene ouder naar de andere ouder te gaan. Zeker na de vakantie, als ik helemaal gewend was aan een bepaald ritme ,dan voelde het soms als een grote omslag. Vaak was ik hier na een paar uur of een dag weer overheen.… Lees verder »

Charlotte

Beste Lizette, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je verhaal wil delen. Ik snap dat het hartbrekend is als je ziet dat je zoontje niet mee wil. Zelf heb ik dan nog geen kinderen, maar ik kan mij nog goed herinneren dat als ik dan zolang leuke dingen heb gedaan met de ene ouder dat het altijd erg stom was als het ten einde kwam. Ik denk dat dit alles te maken heeft met de wisseling. Dus totaal niet met jou te maken heeft! Hij gaat natuurlijk van veel te veel leuke activiteiten en ijs eten terug… Lees verder »