Sam (40) in Vragen van ouders

Wisselen van gezin

Hallo allemaal,
mijn man en ik hebben besloten te gaan scheiden. We hebben 3 jongens van 2,3, 4 en 7 jaar. We zouden graag willen co ouderen
Ik werk zelf ongeveer 11 dagen per maand maar wel onregelmatig en mijn man 5 dagen 9-17u. Dus week op week af gaat ons niet lukken. Maar om om mijn rooster heen voor de kids alsnog wat stabiliteit te creëren ben ik benieuwd naar jullie ervaring op twee gebieden.
Wisselen van gezin:
Is het fijner als je jong bent om elke 2-5 dagen te wisselen of liever elke 4-8
En zou je het verwarrend vinden om na school door je moeder opgevangen te worden na school ook op de dagen dat je bij je vader bent (dus van 15-18 u) en dan slapen bij je vader.
Of is het fijner om als je bij je vader bent, dan ook maar naar een bso te gaan en de dingen wat meer gescheiden houden..
Nou, dat was een heel verhaal.. ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen en ben benieuwd naar jullie bevindingen
Gr.

1
Reacties

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vivian Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve Sam, Bedankt voor je bericht op het forum! Erg mooi om te zien dat je er zo over na hebt gedacht wat het beste is voor jullie kinderen. Ik ging zelf altijd op dinsdag (na school) naar mijn vader en één keer in de twee weken in het weekend en de helft van de vakantie/feestdagen. Dit is niet 50/50 verdeelt, dus daar heb ik geen ervaring mee. Ik denk dat er twee dingen het belangrijkste zijn, stabiliteit en ruimte voor inbreng van de kinderen. Het patroon wat ik boven beschreef, ken ik sinds mijn 4e en houd ik nog… Lees verder »