Anoniem (36) in Vragen van ouders

Wil niet naar vader

We zijn nu vijf jaar gescheiden, eerst co-ouderschap, nu gemiddeld twee weekenden in de maand. Zoon 12 wil niet naar vader en ik krijg niet helder waarom niet. In gesprek met ex krijg ik ook geen (negatieve) redenen. Moet ik hier consequenties aan verbinden? Zus gaat wel.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DionneLaura Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dionne

Hoi Anoniem, Bedankt voor je vraag in het forum. Ik kan me voorstellen dat het lastig is dat jouw zoon niet naar zijn vader toe wil, zeker als zijn zus wel gaat. Ik vond het vroeger ook niet leuk om te wisselen tussen mijn ouders. Ik wilde graag in één huis blijven, mijn eigen spullen, mijn vriendjes/vriendinnetjes in de buurt. Bovendien was het bij mijn vader thuis ook niet zo heel gezellig, maar dat was meer omdat het zelf geen leuke man is. Kortom: er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw zoon niet wilt gaan. Mijn tip zou zijn om… Lees verder »

Laura

Hi Anoniem, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en dat je hierop je vraagt stelt! Ik ga wat ervaringen vanuit mij delen, hopelijk heb je daar iets aan! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was. Ik heb ook een tijd geen contact gehad met mijn ouders (wel omstebeurt.) Mijn ouders hadden ook verschillende dingen geprobeerd om mij naar de andere ouder te laten gaan. Ik heb zelf een ‘allergie’ voor iets moeten: zodra een van mijn ouders zei dat ik naar de andere ouder moest gaan, wilde ik al helemaal niet meer. Toen ze… Lees verder »