Door (39) in Vragen van ouders

Weekend van de ander

Wat is als kind van gescheiden ouders belangrijk hoe ouders reageren als zij vanuit hun zelf aangeven iets met de ene ouder te willen ondernemen op een dag als ze bij de andere ouder zijn.
Mijn dochter heeft haar vader gevraagd om in zijn weekeind met mij naar een activiteit van haar sport te gaan. Haar vader heeft als antwoord gegeven dat het zijn weekeind is en dus met haar heen gaat. Mijn dochter is hierover verdrietig.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneMyrthe Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne

Hey Door! Dankje voor je vraag. Je beschrijft in je bericht dat jij en je dochter in een lastige situatie zitten. Jullie willen samen iets ondernemen in het weekend waarin je dochter bij haar vader is, maar dat vind hij niet goed. Rot om te lezen dat je dochter er verdrietig over is. Ik kan me voorstellen dat het voor jou ook niet prettig voelt. Bij mij ging het vroeger op dezelfde manier. Mijn ouders zouden het ook niet goed vinden als ik iets met de andere ouder ging doen als dat niet zijn/haar weekend was. Ik kan me niet… Lees verder »

Myrthe

Hoi Door! Wat goed dat je je vraag hier stelt op het forum van Villa Pinedo. Als ik het goed begrijp uit je berichtje wilt je dochter iets met je ondernemen, maar dat valt net in het weekend dat ze bij haar vader is. Dit lijkt mij een lastig dilemma! Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn ouders ook veel waarden hechten aan de tijd die zij met hun kinderen hadden. Het sluiten van een compromis is soms lastig dan. Als kind van gescheiden ouders wil ik de tip geven om het onderling met uw ex te regelen en… Lees verder »