Linda (40) in Vragen van ouders

Wat kan ik doen

Ik heb sinds anderhalf jaar een vriend. Hij heeft een zoon van nu 15. Die zoon die 15 is vind het erg fijn als ik er ben. We hebben een goede band. maar de moeder van zoon.. ex van mijn vriend is jaloers. Als zijn zoon er is.. appt ze wel 20x per dag… is zijn huiswerk gedaan.. wat heeft hij gegeten.. en dan is er altijd shit.. want ze wil me er niet bij. Gesprekken helpen helaas niet. En als ik dan ff paar uurtjes langer blijf in het weekend belt ze haar zoon op dat ze het er niet mee eens is dat ik er ook ben. ( bijna 2 uur rijden voor mij) ipv dat ze ons verteld wat er dwars zit.. is haar zoon een postduif. En toen het afgelopen weekend weerr eens xover was…heb ik haar in een boze bui gebeld. Waar dat allemaal voor nodig was.. dat hij niks MOET zeggen van ons…ze gooide de haak erop. Ze dreigde al eens de politie te bellen.. ze dreigd te gaan verhuizen.. ik vind het zoo sneu voor die knul… wat kan ik doen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VivianElisabeth Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Hoi Linda, Dank je wel voor jouw bericht op het forum. Wat fijn om te lezen dat je een goede band hebt met de zoon van je vriend! Vervelend dat er wel frustraties zijn met zijn moeder. Ik vind het mooi om te lezen dat je echt aan de zoon van je vriend denkt, ik kan me voorstellen dat hij zich hierdoor echt gesteund voelt. Dat is ook eigenlijk het belangrijkste wat je kunt doen, er voor hem zijn. Je hebt een goede band met hem, misschien wil hij er met jou over praten en kan hij zelf aangeven wat… Lees verder »

Elisabeth

Hallo Linda, bedankt voor jouw vraag op dit forum. Ten eerste, wat een vervelende situatie voor jou, jouw vriend, maar vooral zijn zoon. Het is natuurlijk heel erg belangrijk voor de zoon van jouw vriend dat zijn ouders, maar ook de nieuwe relaties van zijn ouders, het met elkaar kunnen vinden. Dit gaat echter wel vaker fout, zo ondervond ik dit zelf namelijk ook. Jammer genoeg heeft het conflict tussen mijn ouders en stiefmoeder een hele grote impact gehad op mijn familie. Ik denk dat, achteraf gezien, communicatie heel veel had uitgemaakt. En dan niet tussen mijn moeder en stiefmoeder,… Lees verder »