Skip to content
Lynsey (43) in Vragen van ouders

Waarom doet hij dit?

Mijn zoon van 15 is boos weggelopen naar zijn vader omdat hij van mij niet weg mocht zijn vader heeft hem op gehaald en meegenomen naar daar waar ik niet wilde dat hij heen ging. Hij wil bij zijn vader gaan wonen en niet meer bij mij. Hij is al vaker bij zijn vader als bij mij en dat vind ik niet zo heel erg, alleen wil ik me zoon begrijpen waarom dit zijn keuze is. Ik doe alles voor hem bremg hem naar sxhool of naar zijn baantje als hij daaeom vraagt zet er zelfs me wekker voor in mijn vakantie. En dat doe ik uit liefde voor me kids ik krijg er weinig respect voor terug en nu dus een wegloop actie. Waarom doet hij dit?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LynseyHildeJazz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lynsey

Bedankt Hilde en Jazz voor jullie berichtje, ik heb al een paar x gevraagd waarom hij daar altijd wil zijn alleen kan hij geen ander antwoord geven als ‘daarom’. Ik laat het voor nu maar even rusten en geef hem de ruimte die hij blijkbaar nodig f heeft. Ik wil jullie een super compliment geven over deze site. Toppers bedankt zo ver

Hilde

Hoi Lynsey, Voor mij klinkt dit echt als typisch tiener gedrag. Als ik van mijn ene ouder iets niet mocht probeerde ik het ook altijd bij mijn andere ouder. Soms lukte dat, soms niet. Zoals je het schrijft klinkt het alsof zijn vader makkelijker dingen toestaat, en op deze leeftijd verbaast het me niet dat je zoon dan meer naar zijn vader neigt. Op die leeftijd neem je vaak dingen voor lief, dat heb ik ook veel gedaan. Ik vond het altijd normaal als mijn moeder me ergens heen bracht, terwijl dat eigenlijk best luxe is. Dat heb ik pas… Lees verder »

Jazz

Hoi Lyndsey, Als ik het goed begrijp is jouw zoon weg gelopen naar zijn vader omdat hij van jou iets niet mocht en van zijn vader wel en spreekt hij uit bij zijn vader te willen wonen. Op je vraag waarom hij dit doet en waarom hij bij zijn vader wilt wonen kan ik je geen antwoord geven, wel kan ik je vertellen hoe ik reageerde op bepaalde besluiten van mijn ouders toen hun pas gescheiden waren( ik was toen 14). Wanneer ik iets niet mocht van mijn vader ging ik ook meteen naar mijn moeder toe en probeerde op… Lees verder »