Danny (47 jaar) in Vragen van ouders

Blij met de scheiding?

Zijn er ook kinderen hier, die blij zijn dat hun ouders gescheiden zijn?

6 reacties

 1. Meisje op 10 september 2012 om 15:08

  Ik ben er qua gevoel nog steeds niet blij mee dat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan. Maar qua verstand weet ik gewoon dat het beter is geweest.

 2. Meisje, 15 jaar op 10 september 2012 om 15:08

  Blij is niet het juiste woorden, maar het is wel beter zo. Natuurlijk is het niet leuk als je ouders scheiden. Er zitten voor en nadelen aan.

 3. Meisje, 15 jaar op 10 september 2012 om 15:07

  Jaa.. Ik en mn zus zagen het al aankomen, het was dus niet echt een shock voor ons. Ze hadden vaak ruzie, de één ging weg en de andere bleef thuis. Ik en mn zus waren het ook op een gegeven moment zat. Maar we hadden nooit gedacht dat de scheiding van onze ouders zo heftig is geweest ! Maar we komen er wel doorheen, alle moeilijke dingen of gebeurtenissen maken je ook een stuk wijzer en sterker ! Tenminste, zo denk ik erover.

 4. Meisje, 20 jaar op 10 september 2012 om 15:07

  “Blij” is niet het juiste woord, maar ik heb wel gemerkt dat iedereen veel gelukkiger is nu mijn ouders uit elkaar zijn. Mijn moeder is nu getrouwd met een andere man en mijn vader heeft een nieuwe vriendin. Ze zijn allebei gelukkig. Sinds de scheiding hebben mijn broer en ik een veel betere band met onze vader gekregen. In ons geval zijn er alleen maar voordelen geweest ipv nadelen. Een scheiding hoeft dus niet per se het einde van de wereld te betekenen!

 5. Daphne op 10 september 2012 om 15:07

  Ik was natuurlijk niet blij dat mijn ouders gescheiden zijn. Maar nu het al enige tijd geleden is ben ik er wel helemaal aan gewend. Ik zou niet eens weten hoe het zou zijn als mijn ouders bij elkaar zijn. Het zou natuurlijk wel allemaal makkelijker zijn. Maar ik haal er op dit moment gewoon de voordelen uit. Ik heb met mijn moeder heel leuke momenten beleefd, en als ik het thuis even zat ben, ga ik even naar mijn vader. Ik ben dus niet blij dat mijn ouders gescheiden zijn, maar er wel helemaal aan gewend. Het zou voor mij nog raarder zijn als ze nu weer bij elkaar komen!

 6. Janina Carmesin op 10 september 2012 om 15:06

  Interessante vraag! We zijn ook benieuwd of dat zo is en plaatsen je vraag op onze Social Media

Laat een reactie achter