Monique (45) in Vragen van ouders

Vader kinderen ziek

Sinds kort officieel gescheiden…moeder van twee zonen 14&17. De aanloop heeft bijna twee jaar geduurd ..maar in redelijk goede harmonie. Nu blijkt mijn ex zeer ernstig ziek. Ik vind het een rare lastige situatie…ik bevind mij aan de zijlijn maar er ook midden in …. Wie heeft ervaring …tips

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StanjaLauea6 Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Stanja

Dag Monique, Bedankt voor je bericht! Ik heb dit zelf niet meegemaakt (wel de scheiding, niet de zieke vader) maar herken de situatie van mijn tante en (nu ex) oom. Zij hebben 3 dochters tussen de 17 en 23. Mijn oom heeft heeft nu kanker, wat een schok is voor de familie. Mijn tante en oom zijn ook vrij goed uit elkaar gegaan, en wanneer ik er met haar over praat merk ik dat ze er net zoals bij jou moeite mee heeft. Aan de ene kant zijn hun levens totaal anders, nieuwe partners, andere woning enzovoorts, maar aan de… Lees verder »

Lauea6

Hi Monique, Allereerst wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo gevonden hebt, en hier een vraag hebt gesteld! Wat een lastige situatie! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was. Mijn vader is ziek geworden toen ik ongeveer 12 was, hij kreeg kanker. In deze periode had ik geen contact met mijn moeder, maar dit was op misschien wel fijn geweest op dat moment. Het leek mij op dat moment (en hoe ik er nu over denk en mijzelf inleef in hoe ik mij toen voelde) fijn om er over te praten met iemand die heel dicht bij… Lees verder »