Skip to content
Renée (32) in Vragen van ouders

Tips gevraagd

Hoi allemaal.
Ik ben Renée. ik heb nu sinds 1.5 jaar een relatie met Michel. Michel is een gescheiden vader en heeft 3 kinderen. sinds 2 maanden zie ik ook de kinderen van michel wat heel fijn is. alleen is het ook allemaal heel ingewikkeld en wil ik het allemaal zo goed doen!
ik blijf ook regelmatig slapen bij michel en de kinderen. de kinderen zeggen dat ze het leuk vinden als ik kom en vinden het jammer als ik er niet ben. Dat lijkt mij een goed teken?
ik ben soms zelf een beetje onzeker over dat ik misschien teveel en te vaak bij hun ben. Ik laat michel en de kinderen ook af en toe met elkaar iets doen, dan ga ik werken en zijn zij samen.
Michel en ik knuffelen graag en geven elkaar ook graag een zoen. ook in het bijzijn van de kinderen. Hoe kunnen we hier het beste mee om gaan? soms vraag ik mij af of de kinderen dat wel leuk vinden?
ook willen wij graag met de kinderen blijven praten over de scheiding, kunnen jullie misschien tips geven hoe we dat het beste kunnen doen?
ik hoor graag van jullie, groetjes Renée

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SusanSavannah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Susan

Hi Renée! Het is al zo’n enorm goed teken dat ik kan lezen hoe veel je probeert mee te denken met de kinderen van je partner! Stiefouders zijn zo erg nog niet! Hoe gezellig ik het vond dat er nóg iemand thuis was aan wie ik mijn dag of verhalen kon vertellen. En hoe fijn ik het vond dat ik met een ouder kon praten die niet mijn vader of moeder was. Dat de kinderen aangeven het leuk te vinden dat jij er bent is zeker een goed teken, kinderen zijn namelijk behoorlijk eerlijk 😉 Ook vind ik het hartstikke… Lees verder »

Savannah

Hoi Renée! Hierboven beschrijf je al een paar goede oplossingen. Het is heel belangrijk om er voor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt met elkaar en in huis. Het is zeker een heel goed teken dat de kinderen het jammer vinden als je er niet bent! En het is ook heel belangrijk om je af en toe op de achtergrond te houden. Door inderdaad Michel samen tijd met de kinderen te gunnen. Wat ik uit ervaring weet is dat ik het soms moeilijk vond om mn ouders intiem te zien doen met iemand anders. Maar dat ligt er ook… Lees verder »