Skip to content
Henk (33) in Vragen van ouders

Ouders hebben contact

Hey, ik en me ex zijn nu ongeveer 2 jaar uit elkaar, was absoluut geen vecht scheiding en we proberen alles te doen in het belang van onze kinderen. Nu merk ik dat mijn contact met moeder als lastig wordt ervaren Door mijn nieuwe vriendin, maar ik vind het contact fijn, zeker ook voor het belang van de kids. We hebben dagelijks contact. Wat ervaren jullie?

Hebben de kids er last van als de gescheiden ouders nog dagelijks contact hebben, en nog met elkaar optrekken?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JazzRenée Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jazz

Hoi Henk, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om advies te vragen. Je vraagt of kinderen er last van hebben als ouders nog goed met elkaar kunnen optrekken/ contact hebben en hoe wij dit ervaren. Mijn ouders hadden en hebben nog steeds geen contact met elkaar. Als ik iets zou mogen wensen is het wel dat mijn ouders nog goed met elkaar door één deur konden gaan, samen op mijn verjaardag konden zijn en samen naar mijn diploma uitreiking waren gegaan. Voor mij is het een super groot gemis geweest altijd dat mijn ouders geen contact met elkaar… Lees verder »

Renée

Hoi Henk, Wat fijn dat u ons forum gevonden heeft en dat u uw vraag heeft gesteld. Ik kan mij voorstellen dat u niet zo goed weet wat u met deze situatie aan moet. Als ik kijk naar hoe ik het zelf ervaren heb in die periode, dan had ik het juist fijn gevonden als mijn ouders goed contact met elkaar hadden. In mijn situatie heeft mijn vader zich eigenlijk niet bemoeid met allerlei zaken over de opvoeding van mijn zus en mij. In het begin, toen mijn zus en ik dertien jaar waren, hebben mijn ouders elke 6 maanden… Lees verder »