Skip to content
Gerda (35) in Vragen van ouders

Ouder missen vakantie

Sinds kort ben ik uit elkaar. We hebben 2 kinderen. Die zijn voornamelijk bij mijn ex. Ik woon tijdelijk bij iemand in en mijn ex is ook ergens in gaan wonen. De kinderen hebben het moeilijk na de wissels. Willen voornamelijk bij mijn ex zijn . Zij zorgt het meeste voor de kinderen nu. Binnenkort ga ik een week met de kinderen op vakantie. Ik vermoed dat ze er tegen op gaan zien en dat ze de andere moeder gaan missen. Die heeft dit ook al benoemd dat we daar iets mee moeten mocht dit het geval zijn. Omdat ze nou eenmaal graag bij haar zijn en waarschijnlijk moeilijk een week zonder haar kunnen. Ik zat te denken aan face timen, een foto meenemen. Ze hebben al een knuffeltje. Hoe kunnen we dit aanpakken?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaAntje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Beste Gerda, Wat fijn dat u ons forum hebt gevonden en ons hier om advies vraagt, bedankt daarvoor. Lastig om te lezen dat de kinderen het nog zo moeilijk hebben met de scheiding en het wisselen, al is het ergens natuurlijk ook volkomen logisch dat ze nog moeten wennen. Ik vind het wel heel fijn om te lezen dat jullie zelf al zo bezig zijn met hoe het voor de kinderen is en hoe jullie ze hier nog meer bij kunnen helpen. Alleen het feit al dat jullie je zo verplaatsen in de kinderen doet ze al goed 🙂 Ik… Lees verder »

Antje

Hallo Gerda, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden en je hier je vraag hebt gesteld. Ik wil ten eerste even benoemen dat ik het heel mooi vind dat je er zo mee bezig bent in het belang van je kinderen. Het is ook normaal dat je kinderen het moeilijk hebben na de wissels. Als kind van gescheiden ouders vond ik dit ook altijd moeilijk. Ik miste de ene ouder als ik bij de ander was net zoals jouw kinderen je ex nu zullen gaan missen op vakantie. Je bent zelf al met hele goede ideeën gekomen. Ik weet… Lees verder »