Elske (42) in Vragen van ouders

Nieuwe partner ontmoeten

Ik ben benieuwd hoe jullie de volgende situatie zien: Mijn ex heeft sinds 1,5 jaar een nieuwe relatie en de kinderen kennen zijn vriendin al een tijdje. Ik heb daar geen moeite mee maar zou zelf ook graag een keer kennis met haar maken. Ik vind het fijn om te weten wie de vrouw is die een rol speelt in het leven van mijn kinderen. Daarnaast lijkt het me goed voor de kinderen om te zien dat hun moeder en de nieuwe partner van hun vader ontspannen met elkaar om gaan. Mijn ex voelt echter weerstand tegen een ontmoeting en wil het liever niet. Helaas is het al eens voorgekomen dat ik iets dat mijn dochter vergeten was niet langs kon brengen omdat zijn vriendin er was, en dat vond ik wel pijnlijk, want normaal gesproken komen we voor dat soort dingen wel altijd gewoon bij elkaar langs.

Ik heb overigens zelf ook een nieuwe relatie en mijn ex kent mijn vriend al wel en ze gaan ook normaal met elkaar om.

Hoe zien jullie dit?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnnikaDieuwertje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Annika

Hoi Elske, Bedankt voor je vraag op het forum! Ik herken het verhaal dat je vertelt wel een beetje en wil graag met je delen hoe de ervaring met mijn ouders was, ik hoop dat je daar wat aan hebt! Mijn ouders zijn namelijk uit elkaar gegaan toen ik zo’n 4 jaar oud was omdat mijn vader mijn stiefmoeder had leren kennen. Mijn moeder wilde haar graag ontmoeten, omdat ze dacht dat dit beter zou zijn voor mij en ook graag wilde weten wie de vrouw was die een belangrijke rol in mijn leven speelde. Net zoals jouw ex, zag… Lees verder »

Dieuwertje

Hoi Elske! Bedankt voor je vraag hier op het forum. Ik herken de situatie die je schetst best wel goed, dus ik hoop dat ik wat kan helpen! Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was, omdat mijn moeder een nieuwe vriend had. Zij zijn inmiddels getrouwd. Na een paar jaar kreeg mijn vader een vriendin, zij zijn nog steeds samen en wonen nu ook samen. Ik zou het zelf heel erg prettig hebben gevonden als mijn ouders en hun partners normaal met elkaar om konden gaan. Mijn ouders zeggen elkaar gewoon gedag en zijn vriendelijk tegen elkaar als ze… Lees verder »