Wendy (39) in Vragen van ouders

Niet naar vader willen

Ik heb een zoon van 12 jaar die niet meer naar zijn vader wil. Zijn vader woont 125 km bij ons vandaan ,omdat zijn vriendin hier woont. Onze zoon word nu gedwongen vrijwilligerswerk te gaan doen de weekenden als hij bij zijn vader is. Onze zoon heeft aangegeven dat hij het daar niet leuk vind geen eigen kamer en niet mogen doen wat hij leuk vind. Ik heb hier over gepraat met ex man maar doet er niks mee en luistert niet naar zijn kind. Nu wil hij niet meer naar zijn vader wat moet ik nu? Dit speelt al 2 jaar namelijk…

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NikkiRenée Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nikki

Dag Wendy, Wat fijn dat je je vraag op ons forum hebt gesteld! Ik kan me goed voorstellen dat dit een situatie is wat erg frustreert als ouder zijnde. Zelf herken ik, als kind van gescheiden ouders, ook heel erg het niet naar vader willen gaan. Ik vond het zelf ook nooit leuk om bij hem te zijn, omdat hij nooit iets met mij ging doen en ik eigenlijk vooral mezelf moest vermaken. Dat is best lastig als je in een huis bent waar je niet je eigen spullen hebt en ook niet zoveel mensen in de buurt kent! Ik… Lees verder »

Renée

Hoi Wendy, Wat goed dat je ons hebt gevonden en bedankt voor jou vraag op het forum. Ik zal mijn ervaringen met u delen en ik hoop dat hier dingen tussen staan die misschien voor uw situatie bruikbaar zijn. Mijn ouders zijn ook gescheiden (ik was toen dertien jaar) en mijn vader is toen ook verder weg gaan wonen dan wat er in het ouderschapsplan was afgesproken. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet zo’n grote afstand was als bij u het geval is. Ik was één keer in de twee weken een weekend bij hem. Hij woonde… Lees verder »