Skip to content
annalies grol (74) in Vragen van ouders

Kleinkinderen vechtscheiding

oma, ben ik van Isabel 11 jaar, en thomas 8 jaar, ik vind het heel erg zielig voor de kinderen, dat zij al 5 jaar ruzie mee moeten tussen vader en moeder, en daar komt geen einde aan, vader stookt kinderen op, tegenover oma, en moeder, je kan oma niet wegzetten als een vaas, ik blijf ten alle tijden de Oma van Isabel en Thomas, dat vader nu een nieuwe relatie heeft met een baby van 10 maanden, is heel erg fijn voor hem, maar ik vraag mij af, of de kinderen het fijn vinden. Isabel kan niet telkens functioneren als oppas voor kleine broertje, ze zit in haar eindexamen jaar en moet er hard aan trekken wilt ze overgaan.
Dit was mijn vraag!!
Met vriendelijke groet,
annalies grol

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NicoleJazz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Hallo Annalies, Bedankt voor uw bericht hier op het Forum, erg fijn dat u ons gevonden hebt. Als ik uw bericht lees krijg ik het gevoel dat de situatie u best wel hoog zit, klopt dat? U schrijft dat de kinderen al 5 jaar lang ruzie mee moeten maken, wat vervelend voor ze zeg! Als ik u goed begrijp maakt u zich zorgen over uw kleinkinderen en u weet volgens mij niet zo goed hoe u ze kan helpen. Ik hoop dat ik u hierbij kan helpen door mijn eigen ervaring te delen. Toen mijn ouders uit elkaar gingen woonde… Lees verder »

Jazz

Hallo Oma Annalies, Wat fijn dat u ons forum hebt gevonden om uw vraag op te stellen. Als ik het goed begrijp hebben de ouders van Isabel en Thomas al 5 jaar ruzie en past Isabel momenteel vaak op haar stief broertje en bent u bang dat dit te veel voor haar is. Wat een vervelende situatie voor Isabel en Thomas en voor u als bezorgde oma! Ik heb zelf nooit een stiefbroertje of zusje gehad maar ik herken mezelf wel in het gedeelte dat mijn ouders vaak ruzie hadden ( ook in mijn eindexamen tijd). Voor mij was dit… Lees verder »