Skip to content
Geert (35) in Vragen van ouders

Ik mis mijn kind

Vier weken geleden is mijn relatie op een hele vervelende manier geëindigd.

Sindsdien zie ik mijn dochter sporadisch, ondanks dat ik gezag. Ex reageert op niks en laat mij totaal links liggen, ik mis mijn kind ontzettend en kan niks doen.

Mijn ex roept al vier weken dat haar advocaat contact opneemt met mij, maar dit is op tot heden niet gebeurd. Ik heb daarop zelf haar advocaat gebeld en die weet nergens wat van af.

Mijn ex heeft mijn kleine twee keer even in het weekend gebracht maar alleen op haar voorwaarden. Ga ik daar niet in mee dan heb ik pech(haar woorden)

Ook heb ik gister moeten vernemen dat mijn ex al verloofd is(vier weken na mij!)

Dat mijn ex een ander heeft kan ik niks aan veranderen end at is vervelend, maar het idee dat ik haar niet zie en er geen enkel uitzicht op heb en een vreemde vent bij mijn kind zit verscheurd mij letterlijk.

Iedereen zegt mij rustig te blijven, maar het wordt steeds moeilijk.

Groeten van een zeer gekwetste en wanhopige vader.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GeertGerjanCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Geert

Bedankt voor jullie reacties! Ik blijf rustig en laat mijn ex ook met rust. Ik heb getracht het via mediation op te lossen maar mijn heeft de mediator zeer asociaal laten weten niks met haar te maken willen hebben. Ik wil het liefst alles met ex rustig regelen omdat mijn kind voorop staat. Mijn ex gebruikt ons kind als machtsmiddel. Ook dat er zo kort na einde relatie een vreemde kerel bij ons kind zit vind ik zorgelijk. Er is nog veel meer aan de hand wat zeer zorgelijks voor het welzijn van mijn kind, maar dat ga ik hier… Lees verder »

Gerjan

Hallo Geert, Bedankt voor je openheid over je situatie. Moeilijke situatie zit je nu in, een strijd van emoties en kwetsbaarheid. In jou situatie kan ik me goed voorstellen dat je met name onbegrip, woede en onmacht voelt. Je bent zo ontzettend gekwetst dat ik je reactie begrijp dat het steeds moeilijker wordt om rustig te blijven. Ondanks dat je zo diep gekwetst bent moet je je wel realiseren dat het kind centraal moet staan. Het welzijn van je dochter is op het moment belangrijker dan het conflict wat jij met je ex hebt. Ik ben nog niet zo heel… Lees verder »

Charlotte

Lieve Geert, Wat ontzettend moeilijk moet jij het nu hebben zeg! en wat knap dat je hier je verhaal wilt doen. Ik kan me niet voorstellen hoe dit voor jou en voor jou dochter moet zijn. Natuurlijk is het ontzettend zwaar om uit elkaar te gaan en helemaal als er kinderen in het spel zijn. Zelf heb ik geen ervaring met zo’n situatie, maar je verhaal ging recht door mijn hart, Vandaar dat ik toch even wil reageren. Misschien kan het jullie helpen om deel te nemen aan de Online training voor gescheiden ouders van Villla Pinedo. Hier moet je… Lees verder »