Skip to content
JUDITH (36) in Vragen van ouders

Ik krijg geen reactie

De vakantie is begonnen. Mijn kinderen (8 en 11 jaar oud). Zijn nu twee weken met hun vader op vakantie. Ik heb mijn kinderen een appje gestuurd, of ze het naar hun zin hebben en of ze lekker van hun vakantie genieten. De berichtjes zijn wel gelezen maar tot nu toe geen reactie terug gekregen. Hij maakt mij zo onzeker. Mis ze ook zo erg. Ik ken ze ook zo niet (dat ze niet reageren).

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CharlotteBart Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Beste Judith, Dankjewel voor je vraag op ons forum! Wat vervelend dat je een onzeker gevoel hebt bij dat je kinderen niet reageren op je berichtjes. Ik snap dat je dit een vervelend gevoel geeft. Vroeger toen ik met mijn vader op vakantie ging hadden we nog niet zo jong telefoontjes dus als ik mijn moeder wilde spreken dan ging dat via mijn vaders mobiel. Wellicht kun je de vader van je kinderen appen of alles wel goed gaat en of hij weet waarom ze niet reageren. Misschien kun je zelfs een facetime/skype afspraak maken zodat je ze toch even… Lees verder »

Bart

Hey Judith! Wat een vervelende situatie waar je in zit, maar wat goed dat je hier hulp bij zoekt op ons forum. In mijn ervaring kan het voor kinderen soms lastig zijn om de emoties en gevoelens van hun ouders in te schatten, en hebben ze waarschijnlijk niet helemaal door dat jij je er slecht door voelt wanneer je geen reactie krijgt. Hier heb ik namelijk ook een keer kort over gepraat met mijn vader die het vervelend vond dat hij alleen maar hele korten antwoorden kreeg toen we met mijn moeder op vakantie waren, terwijl ik me van geen… Lees verder »