George (49) in Vragen van ouders

Iets betekenen voor mijn nichtje

Hallo,
Kunnen jullie ook iets betekenen voor mijn nichtje van 7, bijna 8 jaar? Of is haar leeftijd te jong? Met andere woorden, geef ik jullie webadres door of niet…

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HildeSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hilde

Beste George, wat lief dat je op zoek bent gegaan naar hulp voor je nichtje! En wat fijn dat je daardoor bij Villa Pinedo bent gekomen. Ook kinderen van 7 of 8 jaar oud zijn welkom bij Villa Pinedo: met enige regelmaat zijn er kinderen van die leeftijd die vragen plaatsen op het forum, maar je nichtje zou ook gewoon de bestaande vragen kunnen lezen. Daarnaast zijn er op de rest van de website allerlei blogs, vlogs, en animatie, waarvan er een aantal specifiek gemaakt zijn voor wat jongere kinderen! Sommige dingen zullen gericht zijn op iets oudere kinderen, maar… Lees verder »

Sanne

Hallo George, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je bezig bent met hulp voor je nichtje! Villa Pinedo kan zeker iets betekenen voor een kind van 7, bijna 8 jaar. Zo zijn er al veel berichten op het forum waar je nichtje samen met iemand naar zou kunnen kijken. Ook zijn er vlogs die zijn gemaakt door wat jongere kinderen, waardoor jongere kinderen hier ook makkelijk naar kunnen kijken. Verder kun je op de Villa Pinedo site open brieven vinden die je nichtje samen met iemand zou kunnen lezen. Het lijkt mij zeker ook handig dat… Lees verder »