Skip to content
Teun (41) in Vragen van ouders

Hoe help ik mijn kinderen?

Beste,
Ik zou graag eens willen sparen met u. Helaas zit ik in een vechtscheiding. Onze kinderen zijn enorm de duppe. Ik krijg ze niet meer te zien. Kunt u mij helpen zodat ik mijn kinderen kan helpen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LotteAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Beste Teun, Bedankt voor je bericht op ons forum. Ik vind het vervelend voor je dat je je kinderen op het moment niet meer ziet. Wellicht kan ik iets voor je betekenen.. De eerste vraag die in me opkomt is; wat gebeurde er voordat deze situatie ontstond? Weet je wat de reden is dat je kinderen je niet meer willen zien of mogen zien? Wellicht geven antwoorden zoeken op die vragen je wat inzicht. Zelf heb ik een hele tijd geen contact meer gehad met mijn moeder, soms omdat zij dat niet meer wilde en soms omdat ik dat niet… Lees verder »

Anne

Hoi Teun, Bedankt voor je bericht hier op het forum. Wat naar dat je verzeild bent in een vechtscheiding en dat de kinderen daaronder lijden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb zelf gescheiden ouders, die gescheiden zijn met veel ruzie, en ik kan je kort wat vertellen over de situatie zoals die bij mij thuis was. Misschien heb je daar wat aan en kun je er inspiratie uit halen hoe je het zelf voor je eigen kinderen zo goed mogelijk kunt maken. Ik weet niet wat de situatie en de reden is dat je je kinderen niet meer… Lees verder »