Skip to content
Laura (38) in Vragen van ouders

Hoe ga ik hiermee om?

Hallo,
Onze scheiding is nu een poosje achter de rug. Wat al een hoop rust geeft. Mijn ex bleek er al een klein jaar een ander op na te houden en heeft hier veelvuldig over gelogen tegen mij en de kinderen, zij zijn hier ongelofelijk boos om. Het vertrouwen is compleet beschadigd, hij heeft dat alleen nog steeds niet door. De grootste klap voor de kinderen kwam, toen ze er achter kwamen dat hij direct bij zijn nieuwe vriendin is gaan wonen. Nu hebben de kinderen hem al ruim 9 maanden niet gezien. Voorlopig zie ik hier ook geen verandering in komen. Ik heb het gevoel dat ik constant in tweedeling sta. Ik zou niets liever willen dan dat er weer goed contact is, maar zie ook steeds weer de teleurstelling op hun gezicht (helaas terechte teleurstelling). Ze hebben het gevoel dat zijn nieuwe partner op 1 staat en dat zij langere tijd geen vader meer hebben. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LauraDieuwertjeEvekien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Laura

Bedankt voor jullie fijne reactie.

Dieuwertje

Hoi Laura, bedankt voor je vraag hier op het forum! Ik herken de situatie best wel, toen ik 14 was gingen mijn ouders scheiden omdat mijn moeder was vreemdgegaan, en ze ging meteen bij hem wonen. Wij moesten daar ook om de week bij wonen, maar hadden daar helemaal geen behoefte aan! Mijn vader heeft ons nadat we 3 weken bleven weigeren om naar onze moeder te gaan min of meer gedwongen om toch te gaan, omdat hij natuurlijk ook niet wist wat hij moest doen en ik denk dat hij net als jij het gevoel had in een tweedeling… Lees verder »

Evekien

Beste Laura, Allereerst bedankt voor je vraag! Fijn dat je ons forum hebt gevondn. Ik heb jouw verhaal gelezen en ik heb niet precies dezelfde situatie meegemaakt, maar ik herken wel heel erg t gevoel dat mijn vader altijd zijn partner op 1 zette in plaats van mij. Ik werd daar vaak verdrietig van en heb daar pas 2 maanden geleden iets over gezegd tegen hem, terwijl het al 11 jaar aan de gang is. Ik vond het altijd moeilijk om over te praten met hem, maar ik ben zo opgelucht dat ik het uiteindelijk toch heb gedaan. Achteraf had… Lees verder »