Skip to content
Sandra (46) in Vragen van ouders

Hij wil niet meer komen

Hallo, mijn bonuskindjes van 15 en 11 komen om de week n weekend bij ons. Dochter van 15 komt heel graag en verder geen problemen. Zoon van 11 wil sinds enige tijd niet meer komen. Had elk weekend wel iets om niet te hoeven komen. Wij horen dan van dochter dat hij liever thuis bij mama doet gamen. Nu geeft moeder aan dat hij niet meer komt omdat hij mij niet moet, zoals zij zegt. Mijn partner en ik begrijpen er niks van en maken ons zorgen. Wat kunnen we doen? Praten met moeder hebben we geprobeerd maar wilze niet. Ook zoon wil niet praten laat moeder ons weten… Moeder zegt dat het aan ons ligt en niet aan zoon omdat hij autisme heeft.. Groetjes Sandra

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
YannickCristel Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Yannick

Hoi Sandra, Dankjewel voor je bericht op ons forum, goed dat je om tips vraagt! Ik kan alleen proberen iets te zeggen vanuit mijn eigen ervaringen. Ik vond het persoonlijk altijd fijn om vastigheid te hebben. Niet alleen in momenten wanneer ik naar mijn vader ging, maar ook in wat ik daar had en wat ik daar kon doen. Zoals je schrijft is hij gek op gamen. Misschien is het fijn voor hem als hij dat ook bij jullie kan doen. Natuurlijk niet de hele tijd, je wil die momenten ook samen leuke dingen doen, maar dan heeft hij wel… Lees verder »

Cristel

Hoi Sandra, Wat een lastige situatie is dit. Je geeft aan dat je al hebt geprobeerd met hun moeder te praten, super fijn van jullie! Jammer dat zij echter niet met jullie in gesprek wil… Ik denk dat het goed is als jullie blijven proberen om het gesprek aan te gaan met hun moeder. Vraag onder welke omstandigheden zij in gesprek wil. Misschien wil ze alleen met de vader praten omdat in je eentje praten tegen een front van 2 moeilijker is dan tegen 1 persoon. Misschien wil je alleen met jou praten, misschien wil ze een gesprek met jullie… Lees verder »