Skip to content
Trudy (63) in Vragen van ouders

Goed maken

Hallo, ik ben 63 jaar oud en al bijna 20 jaar gescheiden. Ben via via bij jullie terecht gekomen. Heb 3 volwassen kinderen en heb weinig of geen kontact meer met ze! Ze hebben aangegeven dat ze tijd voor zichzelf nodig hebben. Dit respecteer ik natuurlijk, maar begreep het niet! Heb vandaag Utopia-life gekeken, en er vallen zo veel puzzelstukjes in elkaar! Wat heb ik veel fout gedaan, onbewust, en wat zijn er luiken van mijn ogen gevallen! Wat begrijp ik ze nu beter! Dankjulliewel daarvoor! Maar nu! Ik weet niet goed hoe ik ze kan/durf te benaderen. Bang om weeer afgewezen te worden, maar zo graag laten zien dat ik ze beter begrijp en vooruit wil! Voel me zo onzeker, dit is de andere kant van alles! Ik hou zo veel van ze en wil zo graag dat we weer gewoon kunnen communiceren. Hoe kan ik dit duidelijk maken, zonder druk te leggen of ze in een moeilijke positie te zetten?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CharlottefouadSarah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Lieve Trudy, Wat fijn dat je Villa Pinedo gevonden hebt en je verhaal met ons wil delen. Situaties zoals deze zijn altijd lastig! Zeker met dat kleine stemmetje in je hoofd die zich afvraagt of het allemaal nog wel goed kan komen? Of het wel nut heeft omdat je bang bent op een reactie die je niet wil horen, of zoals je zelf ook zegt ‘om weer afgewezen te worden’. Wat ik heel erg knap vind is dat je nu na al deze tijd toch nog steeds je kinderen wil en probeert te begrijpen. Het toont het lef als je… Lees verder »

fouad
fouad

Beste Trudy, Nou de eerste stap in het goed maken met je kinderen, heb je gezet! En dat is op dit forum je vraag stellen. Lef heb je, dus de durf is er al! Wat je hier zegt, oogkleppen op, fouten gemaakt, onbewust , puzzelstukjes vallen samen, de spijt. Dit vertel je allemaal hier, zou ik aanraden om ook te vertellen tegen je kinderen. Het is de waarheid. Er gaat niks boven de waarheid. Vertel het, zeg wat je graag wil en dan is de keuze aan jouw drie kinderen. Zo ga je ook niet leven met spijt; “ik wou… Lees verder »

Sarah

Hoi Trudy, Wat leuk dat je Villa Pinedo hebt gezien tijdens de uitzending van Utopia! En wat bijzonder dat je daardoor anders naar de situatie bent gaan kijken. Dat is denk ik een groot compliment voor Villa Pinedo en de dames die in de uitzending zaten. Bedankt dat je dit met ons deelt <3 Ik vind dat je in je berichtje heel mooi uitlegt wat je graag met je kinderen wilt bespreken en hoe je nu tegen de situatie aankijkt. Misschien is het dus ook een idee om je kinderen een mailtje/appje/berichtje hierover te sturen. Zo kun je goed nadenken… Lees verder »