Gertie (57) in Vragen van ouders

Geen contact meer

Wat kan ik als verstoten moeder nog voor mijn kinderen doen?
Wat ik nu weet maar 13 jaar geleden bij de scheiding niet: de vader van mijn kinderen is een narcist. Ik ben 23 jaar met hem samen geweest en we hebben 4 kinderen. Het 2e kleinkind is op komst. Sinds de scheiding willen de kibderen geen contact meer met mij . Mijn kinderen hebben allemaal PAS. Ik verwijt ze niets, want ik weet hoe moeilijk ze het hebben. Maar ik weet ook dat het niet gezond voor ze is. Wat kan ik nog voor ze doen?!!!!

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GertieHannahAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Gertie
Gertie

Dank je wel Anne en Hannah!

Hannah

Hallo Gertie, Goed dat u geschreven heeft. Als u het idee heeft dat uw kinderen uw verstoten hebben doet dat veel pijn. Er is echter niet zoveel te doen aan uw kant om deze vervreemding te veranderen, zij zullen zelf op de conclusie moeten komen dat ze graag weer contact willen. Wel kunt u hen laten weten dat je er voor hen bent en uw deur altijd voor hun openstaat. Zorg ervoor dat het contact 100% vrijblijvend is. Stuur hen op verjaardagen een berichtje en feliciteer hen bij een geboorte bijvoorbeeld. Op deze manier laat je hen in ieder geval… Lees verder »

Anne

Hallo Gertie, Bedankt voor jouw reactie en wat een vervelende situatie is dit voor jou. Ik kan begrijpen dat het heel dubbel voor je is. Ik heb zelf het contact met mijn vader verbroken, hij is ook een narcist. Mijn oudste zus heeft ook het contact verbroken met hem. Maar mijn andere broer en andere zus hebben juist wel nog contact met hem en geen contact of weinig contact met mijn moeder. Ik heb./mijn moeder heeft dus soortgelijke situatie als jij. Als ik jou was zou ik je kinderen even met rust laten. Ze hebben veel mee gemaakt en het… Lees verder »