Marco (51) in Vragen van ouders

Geen contact

Ik ben vader van een dochter van 15 en zoontje van 11. Ik heb ze al ruim twee jaar niet gezien. Doet nog steeds ongelooflijk veel pijn. Ben altijd goed en lief voor ze geweest. Dakloos geworden omdat mijn ex verliefd was geworden op een ander. Twee weken nadat ik weg was was de nieuwe pappa ingetrokken. Ik sliep op straat. Contact zoeken met de kinderen was toen geen optie. Ik vond dat ze bezig moesten zijn met school, vriendinnetjes, vriendjes en alle leuke dingen als je jong bent. Maar nu durf ik geen contact meer te zoeken. Ze zijn me vergeten of willen me niet zien denk ik dan.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KayleeCharlotteGerjan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Kaylee

Hoi Marco, Allereerst bedankt voor je openhartigheid naar ons toe. Wat een dappere beslissing heb je genomen door tijdelijk geen contact te zoeken met je kinderen, omdat dat beter voor hun is. Knap dat je dit kan doen in het belang van je kinderen. Dat moet zeker alles behalve makkelijk zijn geweest. Ik heb dit zelf niet meegemaakt met mijn ouders, maar mijn stiefzus heeft ook jaren geen contact gehad met haar moeder. Mijn stiefmoeder wilde na enige tijd weer contact en heeft dit toen heel langzaam opgepakt door eerste kaartjes te sturen, dit zou ook een optie kunnen zijn… Lees verder »

Charlotte

Hoi Marco, Wat tof dat je ons gevonden heb, maar wat deel je een ontzettend verdrietig verhaal. Ik kan me niet voorstellen hoe dit voor jou geweest moet zijn. Ook kan ik me voorstellen dat dit heel lastig geweest moet zijn voor je kinderen. Of je een juiste beslissing gemaakt heb door afstand te houden weet ik niet. Ik snap dat het moeilijk is om nu weer contact te zoeken. Zelf heb ik er ooit ook voor gekozen om het contact met mijn moeder te verbreken. Zij verliet mijn vader voor een andere man, en trok gelijk bij hem en… Lees verder »

Gerjan

Hee Marco, Heftig verhaal deel je met ons. Ik hoop dat je nu inmiddels een fijne plek hebt voor jezelf. Je keuze om in een nogal rumoerige periode geen contact te hebben met je kinderen is een begrijpelijke keuze. Hiermee geef je aan dat je liefde voor je kinderen groot is. Hun belang is jouw belang. Wees daar ontzettend trots op! Hoe de situatie toen was is nogal heftig voor kinderen, vooral in de pubertijd. Geloof me ook als ik zeg dat ze jou niet vergeten zijn. Ik heb zelf meer als 8 jaar geen contact gehad met mijn vader,… Lees verder »