Skip to content
Marian (39) in Vragen van ouders

Doorzetten of luisteren?

Mijn zoon (12) wil niet verhuizen naar mijn nieuwe vriend. Hij moet dan alles opgeven, voetbal.Moet ik doorzetten of naar hem luisteren?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RuthiHilde Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Ruthi

Beste Marian, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden om je vraag op te stellen! Tijdens een scheiding veranderen er zoveel dingen, zo wel voor het kind maar zeker ook voor de ouders. Een van die veranderingen kan een verhuizing zijn. Uit eigen ervaring heb ik de verhuizing als iets goeds gezien maar zeker ook als een minder leuke ervaring. Ik kon mijn buurmeisje / beste vriendin niet elke dag meer zien en ik moest een andere sport kiezen. Mijn ouders hebben heel goed geluisterd naar wat ik nodig had zodat de verhuizing zo gemakkelijk verliep als mogelijk. Luister… Lees verder »

Hilde

Hoi Marian, Wat goed dat je het forum hebt weten te vinden! Als er een scheiding heeft plaatsgevonden is dat moeilijk voor iedereen die er bij betrokken is. Er verandert in een korte tijd van alles, en dingen blijven veranderen. Vooral voor kinderen en pubers kan dit erg lastig zijn. Ik vond het heel fijn om houvast te hebben: ik ging twee keer per week volleyballen, of ik nou bij mijn moeder of bij mijn vader was. Zo te horen heb je er met je zoon over gepraat, en dat is altijd een goed begin. Ik zou voorstellen om naar… Lees verder »