Skip to content
Hilde (38) in Vragen van ouders

Contact vader

Hallo kids,
Mijn man en ik zijn inmiddels al 9 maanden gescheiden en we hebben 2 kinderen van 14/11 jaar. De jongste van 11 jaar gaat om het weekend naar zijn vader maar de oudste, mijn dochter wil vanaf dag 1 geen contact met haar vader ze voelt haar in de steek gelaten omdat haar vader plotseling is vertrokken… ze woont ook permanent bij mij. Ik
Heb veel geprobeerd om te zorgen dat het contact weer goed komt maar helaas lukt het niet. Ze hadden samen ook
Veel ruzies ivm dat ze autisme en ADD heeft waardoor ze niet begrepen werd door haar vader.
Ze is nu thuis gelukkig en heeft rust in haar hoofd zoals ze het zelf verwoord. Wat is jullie mening moet ik meer proberen het te stimuleren of haar de rust gunnen die ze nu heeft. Haar vader doet zeg niks om
Het contact te verbeteren en laat haar helemaal links liggen helaas.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LauraAnoukSusan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Laura

Hoi Hilde! Allereerst, wat fijn dat het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en hier een vraag op hebt geplaatst. Wat fijn om te horen dat je dit contact tussen je dochter en haar vader probeert te versterken! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was. Ik heb een periode gehad waarin ik mijn moeder niet zag en bij mijn vader woonde, en een periode gehad waarbij ik bij mijn moeder woonde en geen contact had met mijn vader. Een paar jaar na de scheiding, toen ik ongeveer 12 jaar was, had ik geen contact met mijn moeder. Ik voelde… Lees verder »

Anouk

Hoi Hilde, Wat goed dat je deze vraag hier op het forum deelt. En ik ben ook blij om te horen dat je het contact tussen vader en dochter zo belangrijk vindt. Het is nu 9 maanden geleden en dat betekent dat de situatie nog maar recent is veranderd. Zo’n verandering voor jouw dochter met ASS en ADD is niet niks. Knap van haar dat ze aangeeft dat het voor haar nu teveel is om te wisselen van situatie om het weekend. Dit is voor mij heel herkenbaar, het kostte mij ook veel energie en schakelen om van mijn vader… Lees verder »

Susan

Hi Hilde Wat fijn dat je op de site komt om advies te vragen over de situatie. Alleen dat geeft al aan dat je heel veel geeft om je dochter. Ik heb in een zelfde soort situatie gezeten als jouw dochter. Ik snap heel goed wat ze zegt over rust in haar hoofd en gelukkig thuis zijn. Het kan een enorme chaos veroorzaken in je hoofd wanneer je in twee huizen woont, dus wat fijn dat ze haar rust kan vinden bij jou. Ik denk dat het ook heel belangrijk is dat je haar die rust gunt en je er… Lees verder »