Lies (46) in Vragen van ouders

Contact nieuwe partner

Mijn zoon wil mijn nieuwe partner niet ontmoeten. Dat betekent dat ze ook niet in staat zijn om een relatie op te bouwen. Hoe ga ik daar het beste mee om?
Mijn nieuwe partner en ik hebben elkaar van de zomer tijdens de vakantie met de kinderen ontmoet. Toen hadden ze een heel goed contact. Dat we een relatie hebben maakt dat mijn zoon mijn nieuwe partner niet wil ontmoeten. Ik vermoed dat het te maken heeft met loyaliteit naar zijn vader. We organiseren leuke activiteiten, maar mijn zoon weigert mee te gaan en zelfs om hem gedag te zeggen. Hij vlucht dan naar boven of naar zijn vader.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JanneMaxime Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Janne

Beste Lies, Wat ontzettend goed dat u ons forum heeft gevonden en deze vraag stelt! Ik begrijp heel goed dat dit heel lastig is.. Hoe voelt u zich er bij? Ik herken de situatie wel een beetje. Mijn vader kreeg een nieuwe relatie met mijn bonus moeder. Ik vond dit super leuk en wilde haar zo snel mogelijk ontmoeten. Mijn broer daar in tegen wilde haar niet zien. Onze ouders waren net uit elkaar en hij vond dit heel zwaar. Na een half jaar was hij pas zo ver om haar te ontmoeten. Nu hebben ze wel een goede relatie,… Lees verder »

Maxime

Beste Lies, Wat een lastige situatie zeg! Het zou natuurlijk hartstikke fijn zijn om wel samen al die leuke activiteiten te doen en het zou daarnaast ook nog eens mooi zijn als uw zoon en uw partner daardoor een band met elkaar op kunnen bouwen. U verteld dat ze elkaar al eerder hebben ontmoet en dat ze toen wel heel goed contact hebben gehad. Dan hoeft het er niet aan liggen dat uw zoon uw partner niet wil zien omdat hij hem stom vindt maar kan er eventueel wat anders achter zitten. Ik heb mijn stiefvader ook ontmoet voordat ik… Lees verder »