Skip to content
noury (66) in Vragen van ouders

Brief aan kinderen gescheiden ouders

ik zou graag de brief ontvangen die voorgelezen werd namen s kinderen aan gescheide ouders bij utopia op 2 oktober 2019.
ik zou die graag aan mijn dochter willen geven om begrip voor haar kinderen alvast bedankt

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LotteJazz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Dag Noury, Bedankt voor uw bericht op het forum. Allereerst super tof om te lezen dat u Villa Pinedo bij Utopia heeft gezien! Maar wat ik nog veel toffer vind is dat u de brief wilt delen met uw dochter om zo wat begrip voor haar kinderen te creëren. Ik vind de boodschap in de brief zo herkenbaar, wat was het fijn geweest als deze al bestond in de periode dat mijn ouders net gescheiden waren. Dan had ik hem graag met ze gedeeld, maar nog fijner was geweest als iemand anders dit voor mij had gedaan. Zo fijn als… Lees verder »

Jazz

Hoi lieve Anoura,
Als aller eerste wil ik zeggen dat ik het super vind dat je het forum hebt gevonden en hiermee de kinderen van je dochter en je dochter wilt helpen.
Ik vond het altijd zoooo belangrijk als mijn ouders wat begrip richting mij toonde, ik had dan echt het gevoel dat ik er toe deed.

Op de site van villa pinedo staan alle open brieven, hieronder een link naar de brief voor alle kinderen van gescheiden ouders.

https://www.villapinedo.nl/open-brieven/

Hopelijk hebben jij, je dochter en de kleinkinderen hier iets aan. Heel erg veel succes.

Veel liefs,
Jazz