noury (66) in Vragen van ouders

Brief aan kinderen gescheiden ouders

ik zou graag de brief ontvangen die voorgelezen werd namen s kinderen aan gescheide ouders bij utopia op 2 oktober 2019.
ik zou die graag aan mijn dochter willen geven om begrip voor haar kinderen alvast bedankt

2 reacties

 1. Lotte op 7 oktober 2019 om 08:16

  Dag Noury,

  Bedankt voor uw bericht op het forum. Allereerst super tof om te lezen dat u Villa Pinedo bij Utopia heeft gezien! Maar wat ik nog veel toffer vind is dat u de brief wilt delen met uw dochter om zo wat begrip voor haar kinderen te creëren. Ik vind de boodschap in de brief zo herkenbaar, wat was het fijn geweest als deze al bestond in de periode dat mijn ouders net gescheiden waren. Dan had ik hem graag met ze gedeeld, maar nog fijner was geweest als iemand anders dit voor mij had gedaan. Zo fijn als je zo gezien wordt door iemand!

  Villa Pinedo heeft verschillende open brieven en deze vindt u hier: https://www.villapinedo.nl/open-brief-voor-ouders/. De brief waar u naar op zoek bent is de brief aan alle gescheiden ouders.

  Veel succes en liefs,
  Lotte 2. Jazz op 3 oktober 2019 om 08:25

  Hoi lieve Anoura,
  Als aller eerste wil ik zeggen dat ik het super vind dat je het forum hebt gevonden en hiermee de kinderen van je dochter en je dochter wilt helpen.
  Ik vond het altijd zoooo belangrijk als mijn ouders wat begrip richting mij toonde, ik had dan echt het gevoel dat ik er toe deed.

  Op de site van villa pinedo staan alle open brieven, hieronder een link naar de brief voor alle kinderen van gescheiden ouders.

  https://www.villapinedo.nl/open-brieven/

  Hopelijk hebben jij, je dochter en de kleinkinderen hier iets aan. Heel erg veel succes.

  Veel liefs,
  Jazz