Geke (42) in Vragen van ouders

Bij mijn vriend wonen

Mijn ex man en ik zorgen gezamenlijk voor onze zoons van 15 en 10.
Ik wil graag bij mijn vriend gaan wonen 70 km verderop. Dat wil ik over een jaar doen omdat de jongste dan klaar is met de basisschool en sowieso van school zal veranderen.
Als hij naar een school gaat in een grotere plaats dichtbij de huidige woonplaats kunnen hij en zijn broer gewoon op sport enz blijven en op dezelfde manier beide ouders blijven zien.
Het enige nadeel is dat hij dan een half uur met de bus naar zijn vader, of een half uur met de trein naar waar ik wil gaan wonen.
Ik wil het beste voor mijn kinderen. Maar omdat ik een chronische spierziekte heb die helaas erger wordt kan ik het niet meer volhouden mij zelf te redden alleen thuis.
Waar ik wil gaan wonen is waar mijn familie ook woont, zij kunnen mij dan ook helpen.
Ben erg benieuwd wat de ervaring is van de jongeren in deze situatie.

1
Reacties

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anne Roos Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne Roos

Hee Geke! Allereerst wil ik zeggen dat ik het top vind dat je deze vraag stelt, ik had graag gewild dat mijn ouders dat hadden gedaan toen zij gingen scheiden. Ik heb zelf niet ver hoeven reizen om mijn ouders te zien maar ik hoop dat mijn perspectief je toch wat inzicht geeft. Ik kan me goed voorstellen dat je wil verhuizen en natuurlijk heb je het beste voor met je kinderen. Om ervoor te zorgen dat zij dat ook inzien is het heel belangrijk om hen het gevoel te geven dat ze ook iets te zeggen hebben. Ik had… Lees verder »