Skip to content
Kim (46) in Vragen van ouders

Advies voor ouders

Beste allemaal,

Mijn ex en ik zijn sinds afgelopen februari uit elkaar en zitten in een heuse vechtscheiding. Via de rechter en al. Is er toevallig ook een “chatbox” voor ouders voor adviezen ed.

Ik hoor het graag.

Groet,

Kim

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HildeAmber Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hilde

Hoi Kim, wat naar! Maar wat fijn dat je Villa Pinedo hebt weten te vinden. Zoals Amber al zei hebben we geen Buddy voor ouders, maar voor andere specifieke vragen kan je altijd een berichtje op het forum plaatsen en dan krijg je wel advies van kinderen van gescheiden ouders, vanaf ons perspectief. Voor ouders is er wel een online training, zou dat misschien iets voor jullie kunnen zijn? https://training.villapinedo.nl/ Hoe gaat het met jullie kind(eren) tijdens deze heftige periode? Ik zou vooral voorstellen om jullie kind(eren) ook kennis te laten maken met Villa Pinedo; misschien willen ze zich aanmelden… Lees verder »

Amber

Hi Kim! Jeetje, dit klinkt als een heftige situatie. Helaas heeft Villa Pinedo geen MyBuddy-App voor ouders omdat we een stichting zijn die zich richt op de kinderen in een scheidingssituatie. Ik weet niet hoe oud jouw kinderen zijn, maar mochten zij behoefte hebben aan een Buddy, dan kunnen zij zich altijd opgeven via: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/. Ik vind het altijd heel mooi om te horen als ouders hun kinderen een Buddy gunnen! Ik snap dat dit voor jou ook een hele nare situatie moet zijn. Mocht je een specifieke vraag hebben over jouw situatie, of iets willen delen, mag dit natuurlijk… Lees verder »