Anoniem (37) in Vragen van ouders

Alles al geprobeerd

Ik ben nu 3,5 jaar gescheiden van mijn ex-man. Samen hebben wij twee kinderen.
De keuze om te gaan scheiden, was echt niet gemakkelijk. Omdat ik bang was, dat hij zijn narcistische gedrag over zou brengen op de kinderen. Mijn grootste angst kwam uit. Nu al twee jaar geven mijn kinderen, ernstige dingen aan. Mijn kinderen lijden onder het narcistische gedrag van hun vader. Ik heb vader diverse keren erop aangesproken maar hij ontkent alles. Ik heb alles ingeschakeld wat je maar kan benoemen, zelfs een rechtzaak. We hebben bijeenkomsten gevolgd, curcussen, begeleidingsgesprekken,
Melding gemaakt..
Mijn kinderen hebben met begeleiders gepraat.
En nog blijft hij door gaan en alles wordt ontkent door vader. Hij zegt zelf dat de kinderen liegen.
Mijn kinderen worden in twijfel gebracht, omdat de kinderen anders zijn als ze met vader naar de gesprekken gaan, als ze dan met mij gaan. De kinderen geven alles aan in de gesprekken als ze met mij gaan. Mijn kinderen geven ook aan dat ze bang zijn!
En dan krijg ik te horen,
Jullie situatie past bij vechtscheiding!! Nee het gaat hier om geestelijke en lichamelijke mishandeling van mijn kinderen. Omdat ik geen bewijzen heb en het alleen van de kinderen hoor, kan ik helemaal niks. Wat zijn de verdere stappen die ik kan nemen als ouder zodat mijn kinderen gehoord worden?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne

Hoi! Bedankt dat je je verhaal hier deelt. Het is een gebaar van liefde en zorgen. En als ik zo lees wat je allemaal schrijft, kan ik me goed voorstellen dat je je veel zorgen maakt. Hoewel je het een beetje vaag houdt (‘narcistisch gedrag’ kan van alles zijn) klinkt het alsof je je erg veel zorgen maakt over je kinderen. Je spreekt van geestelijke en lichamelijke mishandeling. Dat klinkt niet oké. Je vraagt je af wat je kunt doen zodat de kinderen gehoord worden. Ik heb zelf als kind het een en ander meegemaakt, sprekende over narcistisch gedrag bij… Lees verder »

Evelien

Beste anoniem, Wat goed dat u uw vraag stelt op het forum. Ik heb het gelezen en wat een moeilijke situatie al in. U geeft aan dat u al een heleboel heeft geprobeerd wat allemaal niet lijkt te werken. Heeft u ook al eens iets gehad, dat wel heeft gewerkt voor u? Hoe heeft u dat gedaan? Toen mijn ouders gingen scheiden, waren er ook conflicten in de scheiding. Geen narcistisch gedrag zoals u beschrijft, maar ook verhalen die wij vertelden aan mijn vader, waarvan mijn moeder zei dat dat niet klopte. Mijn vader heeft toen ook een advocaat ingeschakeld… Lees verder »