Skip to content

4 weken vakantie

Dag,
Graag jullie visie op het volgende: de ex van mijn vriend wil met hun dochter van 7 – wanneer ze 9,5 is – een verre reis maken van 4 weken. Mijn vriend vraagt zich af of 4 weken niet te lang is voor haar leeftijd. Wat denken jullie? Is 4 weken te lang voor een meisje om de andere ouder te missen? (ze komt nu om de 2 weken een weekend en door de week een dag en in de vakanties is het half half).
Dank alvast voor het meedenken!

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaHeleen Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Beste A., Wat goed dat u ons forum heeft gevonden en ons dus om advies vraagt. Ik vind het wel een lastige vraag, aangezien elk kind natuurlijk anders is. Ik ging zelf inderdaad ook altijd om het weekend naar mijn vader, en in de vakanties ook half half. Ergens miste ik de mijn moeder wel als ik bij mijn vader was, maar aan de andere kant viel dat ook altijd wel mee. Overdag waren we vaak leuke dingen aan het doen, waardoor ik er niet heel erg mee bezig was. Vooral in de avonden miste ik mijn moeder vaak wel.… Lees verder »

Heleen

Beste A., Bedankt dat u deze vraag hier stelt, en wat goed dat u zo probeert mee te denken over het kind van uw partner. Ik kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk is om in te schatten of hun kind zo’n tijd goed kan overbruggen. 4 weken is inderdaad best een tijdje. Toen ik die leeftijd had verdeelden mijn ouders de vakantie ook altijd, waardoor ik eerst 3 weken met de ene ouder, en vervolgens 3 weken met de andere ouder op pad ging. Ik miste natuurlijk af en toe wel mijn andere ouder, maar kon er aan… Lees verder »