Jill (17 jaar) in

Zwart praten over elkaar

ben ik de enige?

pfff misschien heeft niet iedereen zin om mijn verhaal te lezen, maar het voelt wel fijn om even te uiten aan mensen die misschien hetzelfde gevoel kennen.
mijn ouders zijn sinds 2009 gescheiden, ik was toen 6 jaar. op die leeftijd snap je het niet echt allemaal en doe je maar gewoon net als wat je zus doet. ik heb tot 2018 bij mama gewoond en tot die tijd deden papa en mama altijd leuk en normaal tegen elkaar. in maart 2018 besloot ik bij papa te gaan wonen, dit omdat ik een betere band met mijn vader heb dan met mijn moeder. de hele boel ontplofte vanuit mijn moeders kant, ik had zowel ruzie met mijn moeder als met mijn zus. ik was de “puber” en het “k*t zusje”. na 7 maanden geen contact te hebben gehad, gingen we het weer een beetje opbouwen. maar dat deden papa en mama niet.
wat mij nou het meeste dwars zit is dat als ik bij mama ben dat ze zwart over papa praat en netzo goed andersom! ik ben daar dus echt klaar mee, hun haat naar elkaar is zo groot dat ik er de dupe van wordt… ik lig steeds vaker savonds te huilen in bed doordat zij zo tegen elkaar doen.
het grappigste is nog dat ze altijd zeggen “niet om boos over papa/mama te praten, MAAR…..” en daar begint het dan.

al met al ik HAAT gescheiden ouders waar de kinderen de dupe van worden!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
28 dagen geleden

Lieve Jill, Wat goed dat je ons hebt gevonden en hier je verhaal deelt. Het is heel fijn dat jij je verhaal aan ons deelt en dat je hierdoor even je hart kan luchten door het te uiten! Vervelend om te lezen dat je in zo’n lastige situatie bevindt. Ik kan me heel goed vinden in jouw gevoel. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 12 jaar was, dus ik snapte er op zich wel wat van, maar mijn broertjes waren wat jongeren en die begrepen het allemaal niet zo goed. Ik kreeg veel mee van hoe mijn ouders tegen elkaar… Lees verder »

Liselot
29 dagen geleden

Lieve Jill, Wat goed dat je hier een bericht plaats en wat rot om te lezen dat je in zo’n nare situatie zit :(. Ik herken me heel erg in jouw verhaal; ik heb ook een tijdje bij mijn vader gewoond omdat mijn moeder en ik (en mijn broer en ik) alleen maar ruzie maakten. Wij hebben (gelukkig) ook na een half jaar het contact weer een beetje opgepakt, maar zeker in het begin was dit niet altijd makkelijk. Daarbij hebben mijn ouders (zeker in het begin) ook veel negatief over elkaar gepraat. Ik snap dan ook helemaal dat je… Lees verder »