Lonneke (13 jaar) in

Zwaar voor mij

hoi… mijn ouders zijn nu ongeveer 3 maanden gescheiden! in die tussentijd is mijn vader depressief geworden dat maakt het nog zwaarder voor mij en mijn broertje laatst zei mijn vader dag hij wilt verhuizen uit Nederland zonder ons, ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelt mijn broertje en ik zijn ontzettend bang dat hij zichzelf iets aan gaat doen, bij m’n moeder is de sfeer ook niet geweldig, ze is continu bezig op haar telefoon en blijkt totaal geen interesse te hebben met alles wat we doen. ik zelf heb al op school een vertrouwens persoon maar nu door de Corona zie ik haar al heel lang niet meer ik heb geen idee wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
19 dagen geleden

Hee Lonneke, Wat goed dat je ons hebt gevonden en je verhaal hebt durven delen. Dat is echt onwijs dapper! Toen mijn ouders net gescheiden waren is mijn vader ook heel depressief geweest, en ik herken je angst zo erg! Ook ik was ontzettend bang dat mijn vader zichzelf wat aan zou doen. Op een avond was ik daar zo verdrietig over dat ik gewoon tegen m’n vader heb gezegd’ ‘pap, ik ben zo bang dat jij jezelf misschien iets aan gaat doen, en dat wil ik niet, want ik hou van jou’. Hij wist niet dat ik mij zo… Lees verder »

Jaimy
19 dagen geleden

Lieve lieve Lonneke, Wat een heftig bericht om te lezen. Ik kan mij zo voorstellen dat het heel heftig is om mee te maken. Ik vind het heel dapper dat je hulp vraagt op ons forum en dit durft te delen. Ik kan zeggen dat ik weet hoe het is als een ouder depressief is. Mijn moeder is voor een lange tijd depressief geweest met een verslaving erbij. Ik ben het middelste kind van 5 en ik was altijd degene die voor haar zorgde. Ik zorgde dat het huis netjes was, eten klaar was als het haar niet lukte en… Lees verder »