() in

Zouden jullie me kunnen helpen?

Haii
Mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 3 ben en eerst ging ik om de 3 weken naar Mn moeder en andersom, totdat ik dat niet meer wilde en bij mn vader wilde blijven. En een jaar terug heb ik weer contact gehad met mijn moeder en ging ik er ook af en toe heen, en toen kreeg mijn vader een baan aangeboden in het buitenland en hij verhuisde dus met mijn stiefmoeder en mijn stiefbroer en stiefzusje. Ik kreeg de keus om mee te gaan maar ik wilde graag in Nederland blijven wonen en ik wilde mijns familie en vrienden niet kwijt, dus ik heb besloten om bij mijn moeder en stiefvader te gaan wonen. Maar na een aantal maanden is het dus uit de hand gelopen omdat ik moeite heb met aanpassen en omdat ik mijn vader mistte.
Dus ik heb dus besloten om toch naar papa toe te komen, nu ben ik al een half jaar hier en ik voel me hier niet thuis en ik mis mijn moeder bestwel, en ik ben op een vervelende manier weggegaan en daar heb ik bestwel spijt van, maar ik heb dus toen ik net bij papa was een mail naar Mn moeder gestuurd dat ik geen contact meer wil.
Ik zit nu in 2 strijd want ik wil aan de ene kant mijn vader niet kwijt en aan de andere kant wil ik mijn moeder weer terug en ik weet niet wat ik moet doen, mijn ouders hebben beide geen contact met elkaar en willen dat ook niet en ik vind het gewoon heel lastig met de keuze .
Zouden jullie me kunnen helpen?

Xxx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments