Jari (11) in

Zou mijn vader mij haten als ik hem niet meer wil zien?

Zou mijn vader me haten als ik hem niet meer wil zien?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Serege
12 dagen geleden

Ik denk dat hij het echt heel jammer vindt maar hij haat je waarschijnlijk niet.

Sarah
22 dagen geleden

Hey Jari, Wat goed dat jouw vraag hier stelt. Ik begrijp je vraag heel goed, alleen kan ik er helaas geen antwoord op geven… Ik weet niet hoe het contact tussen jullie eerder is gegaan en hoe je vader is. Maar ik weet wel dat als je graag contact wilt, je het kunt proberen. Toen ik 13 jaar was, wilde ik mijn vader een tijdje niet zien. Later wilde ik dat wel weer en daar reageerde mijn vader goed op. Villa Pinedo heeft hier een speciale brief over geschreven. Misschien vind je het fijn om deze te gebruiken of te… Lees verder »

C
C
23 dagen geleden

Hey Jari! Ik heb hetzelfde meegemaakt, mijn vader is een narcist, dit betekent dat hij geen medelijden met mij toont, en alles om hem draait. Ik heb hem sinds 7 weken terug, niet meer gezien. Het kan inderdaad wezen dat jouw vader boos/verdrietig word, omdat je hem niet meer wildt zien, mijn vader was ook erg boos op mij, en claimde dat het door mijn moeder kwam, het beste advies wat ik jouw kan geven is, doe wat jij wilt! Als jij hem niet meer wilt zien door welke reden dan ook, doe dat dan ook niet. Voet bij stuk… Lees verder »

Tijs
24 dagen geleden

Beste Jari
Ik denk dat hij je niet zal haten want hij is nog steeds jouw vader. Maar het kan wel zijn dat hij er een beetje emotioneel van wordt