Maya (10) in

Zorgen om mijn vader

Hoi , toen ik net drie was geworden gingen mijn ouders scheiden en ben ik om het weekend bij mijn vader; niet zo vaak dus. ik maak me zorgen om mijn vader want hij rookt en zit vaak alleen thuis te werken, hij heeft wel een vriendin maar die is al best lang ziek dus kan hij niet komen. Hebben jullie wat tips voor me??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwenn
16 dagen geleden

Hoi Maya! Wat goed dat je je vraag stelt op het forum. Je vertelt dat je je zorgen maakt om je vader omdat hij rookt en vaak alleen thuis zit te werken. Ik was twaalf toen mijn ouders gingen scheiden, en mijn vader heeft een psychische ziekte en zat ook vaak alleen thuis, waardoor ik mij veel zorgen over hem maakte, of hij bijvoorbeeld wel gelukkig was. Hij had ook een vriendin, maar toch bleef ik mij veel zorgen over hem maken, dus ik herken wel wat je zegt. Als ik terugkijk op mijn situatie toen, zou ik mezelf achteraf… Lees verder »

Nicky
23 dagen geleden

Lieve Maya, Dankjewel voor het delen van je mooie vraag. Erg dapper en lief van je dat je zo om je vader geeft waardoor je je soms een beetje zorgen maakt om hem. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik best jong was en ik zag mijn vader ook alleen maar om het weekend, dus ik kan mezelf heel goed vinden in jouw situatie. Ik zou je daarom proberen om wat tips te geven vanuit mijn eigen situatie: Misschien is het een optie om bijvoorbeeld vaker met hem te berichten/bellen/videobellen, zodat je weet hoe het met hem gaat. Ik denk… Lees verder »