Anoniem (11 jaar) in

Zomervakantie

Het is bijna zomervakantie.
6 Weken heb ik en dan ga ik na groep 8.
Alleen 1 ding zit me niet zo lekker en dat is de verdeling van die 6 weken.
Eerste 2 weken bij mijn vader ik kan niet eens zolang zonder mijn moeder.
Daarna ben ik 3 weken bij me moeder zo lang kan ik mijn vader toch ook niet missen en de laatste week ben ik weer bij mijn vader.
Voor mij is dit heel raar en nieuw want mijn ouders zijn nog geen 3 maand uitelkaar.
Hebben jullie tips?
Ps: ik mag ze bellen op appen enzo
Maar hoe gaan jullie hier mee om?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ryan
ryan
10 maanden geleden

lieve anoniem
mijn ouders zijn al sinds mijn 7de uit elkaar en daar had ik ook veel moeite mee ik doe bij mij thuis om de week en als je je moeder mist in de week van je Vader kan je ook zondagmiddag maandag dinsdag en woensdagochtend bij je moeder en woenadagmiddag donderdag vrijdag zaterdag en zondagochtend bij je vader zo had en doe ik het met mijn ouders. Gr.ryan

Samantha
10 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat goed dat je je vraag hier aan ons durft te stellen. Vervelend dat je ouders uit elkaar zijn zeg, ik kan me voorstellen dat het dan heel lastig is op het moment voor je. En dan al helemaal de zomervakantie, waarin je ineens zo lang een van je ouders niet ziet. Ga je ook op vakantie of blijf je lekker thuis? Ik kan me bij allebei eigenlijk wel voorstellen dat het fijn kan zijn. Als je echt op vakantie gaat, dan ga je vast allemaal leuke dingen doen, en mijn ervaring is dat je daardoor wel afleiding… Lees verder »