Sem (9) in

Zoenend op de bank

hoi Tussen mijn moeder en mijn stiefvader is het nu heel raar 🙁 ze gaan niet verder met elkaar wat ik persoonlijk fijn vindt maar ze zitten wel steeds samen zoenend op de bank……. helaas is dit veel vaker zo……. mijn moeder kan gewoon niet goed alleen zijn ofzo……. kan alsjeblieft iemand me helpen?

Liefs Sem

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OlgaHildeHannah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Olga

Hoi lieve Sem, Goed dat je naar ons bent gekomen met je vraag! Je hebt er al ervaring mee dat je ouders uit elkaar zijn gegaan, soms gaat het ook uit met de nieuwe vriend of vriendin van je vader of moeder. Je moeder kan nog wel heel fijn vinden om samen met je stiefvader te zijn en hem te zoenen maar geen relatie met hem willen, ik snap dat dit best wel verwarrend voor jou is Heb je het aan je moeder gevraagd, waarom zij nog met hem ligt te zoenen op de bank. Misschien durf je dan ook… Lees verder »

Hilde

Hoi Sem, bedankt voor je berichtje! Ik kan me voorstellen dat je dit een lastige situatie vindt. Ik weet nog dat ik het altijd raar vond als mijn vader een nieuwe vriendin had, en dat ik daar altijd even aan moest wennen. Heb je er al eens moet je moeder over gepraat? Ik heb het namelijk wel eens meegemaakt dat ik met mijn vader ergens over wou praten, en dat hij van tevoren helemaal geen idee had dat ik ergens last van had! Pas toen ik het hem had verteld wist hij het, en kon er iets aan veranderen. Hopelijk… Lees verder »

Hannah

Hooi Sem, Wat een gekke en verwarrende situatie, ik kan erg goed begrijpen dat jij dat niet fijn vindt. Ik denk dat je het best het gewoon tegen je moeder kan zeggen, misschien weet zij niet dat jij je er niet fijn bij voelt en als ze dat wel weet dan kan ze er wat aan veranderen. Dan kunnen jullie eerlijk en open met elkaar zijn en dan is er waarschijnlijk ook minder spanning. Mijn vader praat af en toe niet zo aardig over mijn moeder en dat vind ik niet leuk. Ik heb de laatste keer dat ik hem… Lees verder »