J. (14 jaar) in

Zoekgeraakt

Ik zie mijn vader nooit meer en weet ook niks meer van hem ik weet alleen zijn naam en verder niets toen ik jong was zijn mijn ouders gescheiden… ik was 3 jaar nu ben ik 14.. mijn vader heet S.keulens.. heeft iemand tips om me te helpen mijn vader te vinden? Ik zou echt blij zijn als ik hem eens terug zag

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maarten
Maarten
9 jaren geleden

Kleine tip in het digitale tijdperk; /als/ je een digid hebt, kan je online via mijn.overheid.nl ook je persoonsgegevens bekijken, zonder naar de gemeente te gaan. Als ik daar kijk, zie ik van mijn ouders hun volledige naam, geboortedatum en geboorteplaats. Misschien is dit handig?

Mariëtte
Mariëtte
9 jaren geleden

Ik sluit mij aan bij Mark over het zoeken naar de naam op internet. Heb je er hulp bij nodig? Wat je verder moet weten is dat je naar de gemeente kunt gaan en vragen aan hun wie jouw vader is. Je kunt je geboorte akte inzien of de trouw papieren dan wel scheidingspapieren vragen te bestuderen. Als je later gaat studeren dan moet hij betalen voor je studie en zal DUO hem gaan opsporen. Lieve meid je hebt er te ht op. Veel succes met je zoektocht!

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Misschien eerst aan je moeder vragen? Levert je dat niets op dan mogelijk aan een oom of tante vragen of zij meer weten en je kunnen helpen? Misschien ook het gemeentehuis benaderen (kan tegenwoordig via mail)in de plaats waar jullie nog samen hebben gewoond? Succes!

Rachel
Rachel
9 jaren geleden

Hey,

Het lijkt me erg vervelend. Zoals Marc ook al zei kun je informatie opzoeken op internet. Zo kom je meer te weten over hem. Je zou ook aan je moeder kunnen vragen om over je vader te vertellen. Mijn advies is : praat met je moeder en vertel hoe je je voelt en dat je hem wilt zien. Dat zal ze vast begrijpen.

Bedankt voor je bericht. Ik hoop dat je je vader terug vindt. Veel succes!

Groetjes Rachel

Marc
Marc
9 jaren geleden

Ik heb de naam Keulens even gezocht op FB, Google en MyHeritage. De naam komt niet zo vaak voor. De oorsprong lijkt uit de Limburg (wellicht van Keulen = Köln).
Wellicht kun je zelf zoeken op FB en met Google en de mensen die je vindt met dezelfde achternaam een berichtje schrijven over je zoektocht. Ik zag ook dat de naam Keulens in de USA (California?) voorkomt, maar het is me helemaal duidelijk waar precies en welk tijdperk. Succes met je zoektocht!

claris
claris
9 jaren geleden

Hi,

Ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb zelf ook jaren geworsteld om mijn vader terug te vinden. Ik hoop dat je hem snel vind. En dat je antwoorden vind op al je vragen.