M (12 jaar) in

Zes jaar

Hey, ik ben een meisje uit Belgie. Mijn ouders zijn al lang gescheiden en sinsdien heb ik veel woede aanvallen. Ik woon nu met mijn moeder en ik heb mijn vader al zes jaar niet gezien ik wil hem zo graag zien, maar het mag niet van mijn moeder. Ik heb mijn moeder al vaak gevraagd naar mijn vader, maar zegt alleen dat hij een sukkel is en een klootzak. Terug over de woede aanvallen soms kan ik gewoon zitten en beginnen met huilen en ik haat mensen wiens ouders niet zijn gescheiden en ik scheld hun dan vaak uit ook al hebben ze niks gedaan.Ik word als de agressieve klasgenoot gezien in de klas en er word vaak afstand genomen van me. Gelukkig heb ik mijn bff’s!!! Heeft er iemand tip’s????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
esmee
esmee
8 jaren geleden

mijn ouders zijn ook gescheiden het is echt naar als je je vader niet ziet ik wil alleen maar zeggen dat ik je veel sterkte wil wensen en als tip: als je boos word ga dan even apart staan en ga tellen of koop een boxbal en ga daar dan tegen aan slaan. ik weet hoe rot het is ik heb het ook.
veel succes liefs esmee

evi
evi
8 jaren geleden

Hoi M, Het moet denk ik erg lastig voor jou zijn dat jij je vader al zo lang niet gezien hebt. Je moeder kan hem wel een sukkel vinden maar het blijft toch jouw vader. Wat hij dan ook gedaan heeft. Het lijkt mij heel frustrerend dat als je dit aangeeft bij je moeder, zij het niet serieus neemt. Niet om je moeder te veroordelen, misschien zijn er dingen gebeurt waardoor het heel begrijpelijk is dat zij je vader liever niet ziet. Echter geldt dit niet voor jou. Ik hoop dat je moeder dat kan begrijpen, hoe lastig dat misschien… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste M., Dankjewel voor je berichtje. Goed dat je om hulp vraagt op ons forum. Het is zeker niet leuk voor jou dat je je agressief voelt en dat soort buien hebt. Is het een idee om hierover eens te praten met bijvoorbeeld een aardige leraar of lerares waar je goed mee kan opschieten? Of een oma/opa, een bekende in de buurt of op school? Het is namelijk goed om je gevoelens te uiten en anderen duidelijk te maken hoe jij je voelt. Ik herken het wel: ik had jaren geleden ook buien waarin ik me boos voelde. Dan zocht… Lees verder »