marco (15 jaar) in

Zelfs nu nog ruzie

Mijn ouders zijn nu 6 jaar gescheiden. veel ruzie’s zelfs nu nog.
Mijn vader heeft nooit contact met me opgenomen helemaal niks alsof ik niet besta .ik wrodt er echt gek van en het doet me pijn. volgens mij heeft hij nooit om me gegeven

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Louisa
Louisa
9 jaren geleden

Hee Marco,

Ik heb zo ongeveer hetzelfde, maar mijn vader heb ik nooit gekend.
Het doet je idd veel pijn, je denkt dat hij niet van je houd.
Maar geloof mij, hij houd echt wel van je!
Sterkte! Ik weet hoe je je voelt!

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hallo Marco, Wat een vervelende situtie voor je zeg! Ik snap dat je het er moeilijk mee hebt. Het gevoel dat je vader niet om je geeft en nooit contact met je opneemt, dat moet verschrikkelijk zijn. Misschien kan je de pijn die je voelt van je af schrijven? In een brief zoals Isabel zegt. Mocht je weer contact met je vader willen hebben dan kan je deze brief naar je vader sturen. Misschien is je vader dan bereid om te veranderen en om meer te laten zien dat jij belangrijk voor hem bent en dat hij wel om hem… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Marco, Wat een vervelende situatie waarin je zit. Het doet je natuurlijk pijn dat jij het gevoel hebt dat je vader nooit om je heeft gegeven en dat hij geen contact met je opneemt. Voor mijn gevoel heb jij vragen voor je vader en is het belangrijk dat je hierop antwoord krijgt. Wat je misschien zou kunnen doen is hem een brief schrijven en daarin uitleggen hoe jij je voelt. Dit is een zware eerste stap, omdat jij het gevoel hebt dat je vader niet om je geeft en jij degene bent die als eerste het contact weer opzoekt.… Lees verder »