Sarah (10 jaar) in

Ze wonen nog samen

mijn ouders gaan ook scheiden maar mijn vader heeft nog geen nieuw huis gevonden dus ze wonen nog samen, en ze maken dus ook nog ruzie en ik kan dit niet meer aanhoren mijn buik doet pijn ik zit alleen maar boven op mijn kamer en ik wil het liefst gewoon even rust maar dat kan gewoon niet!😭

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
2 jaren geleden

hoi Sarah, wat vervelend dat je ouders gaan scheiden en wat vervelend dat ze veel ruzie hebben. Ik hoop dat het verder goed gaat.

Liefs, Eva

Michelle
2 jaren geleden

Lieve Sarah, Dankjewel voor het posten van jouw verhaal! Wat een lastige situatie zit je nu in zeg. Ik kan me heel erg goed voorstellen hoe vervelend dit is voor jou om je ouders zo veel te horen ruziën. Toen mijn ouders gingen scheiden duurde het ook nog even voordat we een eigen plekje hadden gevonden. Hierdoor ontstonden er ook vaak ruzies tussen mijn vader en moeder, super rot vond ik dat! Heb je wel eens gepraat met papa en mama hoe jij je hierbij voelt? Als je dit nog niet gedaan hebt kan dit misschien helpen. Soms zijn papa’s… Lees verder »

Lisa
2 jaren geleden

Hoi lieve Sarah, Welkom bij Villa Pinedo. Wat goed dat je hier een berichtje plaatst over je situatie. Ik vind dat enorm knap en dapper van je lieve Sarah! Wat naar om te horen dat je zoveel last hebt van je situatie thuis, het is helemaal oké dat je het vervelend vind dat je ouders ruzie maken. Toen mijn ouders gingen scheiden, heeft mijn vader tijdelijk ergens anders gewoond (bij iemand in de schuur). Hierdoor weet ik niet hoe het is als je ouders nog in een huis wonen tijdens de scheiding, maar ik kan je gevoel wel goed begrijpen.… Lees verder »

Lente
Lente
2 jaren geleden

heyy,

Sarah wat vervelend ik denk dat het dan het beste is om tegen je ouders te zeggen/vragen of je bij een vriendin, tante of iemand anders zou kunnen blijven tofst het stopt of echt uit elkaar zijn ik snap ook dat je graag bij je ouders wilt zijn daarom zou je bijvoorbeeld een tijd afspreken wanneer je langskomt of komt avond eten ik denk dat ze dan wel even geen ruzie maken omdat ze zich dan weten hoe rot jij je voelt.

liefs lente