Anoniempje (12) in

Ze praten negatief over elkaar

Ik heb vaak ruzie met mijn moeder en ik heb gescheiden ouders mijn moeder denk dat ze me begrijpt (ik heb ADHD) maar dat is niet zo. Ik heb gescheiden ouders en ze praten negatief over elkaar. Ik zeg meestal gewoon ja. Wat kan ik hieraan doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bibi
11 maanden geleden

Heyy jij echt knap dat je dit aangeeft. Je mag altijd gewoon weg lopen. Je ouders snappen het echt wel dat ze niet negatief over elkaar mogen praten waar jij bij bent.
wist je dat dat ook niet een mag van de rechter. Maar toch doen ze het, ander kan je altijd emmer een buddy praten ik hoop dat het werkt suc6 xxx bibi

Chenna
1 jaar geleden

Hey jij Wat moedig dat je je vraag op dit forum stelt. Wat stom dat jullie vaak ruzie hebben. Moeders hebben het beste met ons voor maar zitten er ook weleens naast. Toen ik jonger was voelde ik me ook vaak niet begrepen. Ik moet eerlijk zeggen dat het me nu pas lukt om hierover te praten met mijn moeder. Wat doe je nu als je ruzie hebt met je moeder? Ouders die negatief over elkaar praten, dat is niet leuk en jij hoort er niet de dupe van te zijn. Zou je durven zeggen dat je het niet fijn… Lees verder »

Enza
1 jaar geleden

Hi Anoniempje, Wat goed dat je deze vraag durft te stellen op het forum en wat naar om te lezen dat je ouders zo over elkaar praten en je je niet begrepen voelt. Ik ben een 1eiige tweeling en mijn tweelingzus heeft ook ADHD. Wij zijn samen heel close en ik zie dus vaak van heel dichtbij wat voor een impact dat heeft op haar leven. Mijn moeder heeft zelf geen ADHD en die vind het soms ook een beetje moeilijk te begrijpen. Die snapt dan niet zo goed dat mijn zus soms een beetje ongeduldig is, overprikkeld raakt of… Lees verder »

Marijn
1 jaar geleden

Hey Anoniempje, goed dat je je vraag stelt op dit forum! Wat naar dat je vaak ruzie hebt met je moeder en dat het voelt alsof ze je niet begrijpt. Ik kan me voorstellen dat dat enorm frustrerend is! Toen ik zo oud was als jij had ik ook vaak ruzie met mijn moeder, vooral als ik bij mijn vader was geweest. Mijn moeder kon soms ook doen alsof ze mij begreep, maar voor mij voelde dat niet zo. Ik vond dat heel irritant en voelde me soms erg alleen daardoor. Heb jij dat ook? Ik heb toen met mijn… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by Marijn
Sam
Sam
1 jaar geleden

Echt super stom