Maeike (16 jaar) in

Ze maken het best moeilijk

mijn ouders zitten al een tijdje in de scheiding en ze maken het voor mij best moeilijk om er door heen te komen en ik weet niet meer wat ik er mee kan doen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VeroniqueAnna Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Veronique
Veronique

Lieve Maeike, Bedankt voor jouw berichtje! Wat een lastige en vervelende situatie. Ik kan dat heel goed begrijpen, het is een hele moeilijke en vervelende tijd. Wat misschien kan helpen, is erover praten met iemand! Dat heeft mij later wel geholpen. Wij hebben hier bij Villa Pinedo het online Buddy-Project. Je wordt dan gekoppeld aan een buddy die ook gescheiden ouders heeft en jou een luisterend oor en herkenning kan bieden! Meer informatie over het Buddy-Project kan je vinden op: https://www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy/. Misschien vind je het fijn om met iemand te praten die hier ook ervaring mee hebt. Als dit niet… Lees verder »

Anna
Anna

Lieve Maeike, Knap dat je een berichtje stuurt. Het klinkt alsof je er flink doorheen zit… Het lijkt alsof er niet één specifiek ding is waar je advies over wil, maar de hele situatie lastig vindt. Ik snap dat heel erg goed, het is inderdaad moeilijk. Wat mij tijdens de scheiding erg heeft geholpen is om er met mensen over te praten. Op die manier voelde ik me minder alleen en kon ik mijn emoties een plekje geven. Misschien vind je het fijn om vaker te praten met een jongere die ook een scheiding heeft meegemaakt? Dan kun je je… Lees verder »