Fjorien (13) in

Ze laten me in de steek

Hz mijn ouders ruzie alleen mr ze laten me in de steek en denk alleen maar aan hun zelf en me broertje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirthe
1 jaar geleden

Hi fjorien! wat zit je in een lastige situatie! ik zou naar iemand van je familie gaan om erover te praten dat helpt misschien.

groetjes mirthe

Maria
1 jaar geleden

Hey Fjorien, wat een naar gevoel waar je mee rondloopt.. Ik heb ook wel eens het gevoel gehad dat mijn ouder mij in de steek liet. Echt stom om dat te voelen hè? Eva schreef het ook al, maar heb je wel eens geprobeerd hierover te praten met je ouders? Kan best wel spannend zijn hoor! Of is er nog iemand anders die je echt vertrouwt en waar je je fijn bij voelt? Een docent, lief familielid of een andere volwassene? Mij heeft het bijvoorbeeld heel erg geholpen om met een tante te praten over wat ik voelde en meemaakte.… Lees verder »

Eva
Eva
1 jaar geleden

Hey lieve Fjorien, wat moet het een vervelend gevoel zijn als je het idee hebt dat je ouders je in de steek laten en alleen aan hunzelf en jouw broertje denken. 🙁 Ik ken de situatie natuurlijk niet, maar het klinkt best een beetje eenzaam. Mijn ouders zijn ook gescheiden en ik weet nog goed hoe lastig het was als mijn ouders ruzie maakten. En er veranderde opeens heel veel, waardoor ik niet wist wat er ging gebeuren. Mij heeft het wel geholpen om er over te praten, met allerlei mensen en ook mijn ouders. Zou jij met je ouders… Lees verder »

Fjorien
1 jaar geleden
Reply to  Eva

Dankjewel het is supper om dit te weten❤️❤️